Menu
Artikelen

Gespecialiseerd in personeelsdiensten

Richt u zich het liefst op uw medewerkers en uw organisatie, maar vindt u het ook belangrijk dat de kwaliteit en continuïteit van uw salaris- en personeelsdiensten worden gewaarborgd? Een adviesorganisatie kunt u ondersteunen op dit gebied. Lees verder voor meer informatie.

Het is uiteraard belangrijk om de kwaliteit van medewerkers optimaal te benutten en talenten steeds verder te ontwikkelen. Om dit te bereiken, wilt u uw medewerkers perfecte ontwikkelingsmogelijkheden bieden. Wellicht bent u zelf niet altijd op de hoogte van cao-informatie en de impact van wetswijzigingen op uw organisatie. In zo’n situatie is het belangrijk om na te denken of u hulp kunt gebruiken van een adviesorganisatie dat hier in gespecialiseerd is.

ABAB salaris- en personeelsdiensten ondersteunt u op het gebied van:

  • archief en beheer personeelsdossiers
  • aangiften loonbelasting
  • arbozaken
  • controlewerkzaamheden
  • loopbaanontwikkeling
  • salarisverwerking
  • strategisch personeelsbeleid
  • werving en selectie

Strategisch personeelsmanagement
Ervaren P&O-adviseurs die u graag begeleiden en adviseren op diverse gebieden van het personeelsbeleid. Zij ondersteunen u onder andere bij het voeren van functioneringsgesprekken en het houden van werkoverleg. Ook verlenen zij graag arbo-adviezen. Samen met u worden de gewenste kerncompetenties afgestemd op uw toekomstige bedrijfsdoelstellingen. Het voordeel hiervan is dat de ontwikkelingen van uw medewerkers parallel lopen aan de doelstellingen van uw bedrijf.

Brede dienstverlening
Bij langdurige ziekte, een vakantie periode of zwangerschapsverlof, kan het zo zijn dat u meer ondersteuning nodig heeft. Ook hierbij kijkt de adviesorganisatie samen met uw hoe zij u op dat moment het beste kan ondersteunen. Voor iedere situatie wordt er een passende oplossing geboden.

Een adviesorganisatie is dus continu bezig met kijken wat belangrijk voor uw organisatie is en komen met proactief adviezen.