Koffiebekers goedkoop inkopen en laten bedrukken

0

Bent u bezig met het inkopen van koffiebekers? In dit artikel ontdekt u waar u precies op dient te letten. Zo weet u zeker dat u onder de juiste voorwaarden een deal maakt. U kunt deze tips ook gebruiken bij het inkopen van andere disposables die bedrukt worden. We bespreken de volgende thema’s:

  • Schaalvoordeel door uw jaarvoorraad te bestellen
  • Houd rekening met voorraadbeheer
  • Grafisch werk afstemmen op koffiebekers
  • Juiste bestanden aanleveren

Schaalvoordeel door uw jaarvoorraad te bestellen

Wanneer u voordelig wilt inkopen is het belangrijk om veel tegelijk te bestellen. Op deze manier kunt u schaalvoordeel behalen. Zeker als er koffiebekers bedrukt dienen te worden is het een stuk voordeliger wanneer er veel tegelijk geproduceerd wordt. Dit heeft te maken met het instellen van machines en het verder voorbereiden van de productie, wanneer er veel tegelijk geproduceerd wordt verloopt dit efficiënter en gaan de drukkosten per bekertje omlaag. Veel organisaties kiezen er daarom voor om direct de jaarvoorraad te bestellen. In verband met ruimtegebruik kunt u uw leverancier vragen om gedoseerd uit te leveren.

Houd rekening met voorraadbeheer

Bent u een grootverbruiker van koffiebekers? Dan kan uw jaarvoorraad behoorlijk omvangrijk zijn. Denk in dit geval ook aan de opslag. Gelukkig bedenken steeds meer leveranciers hier een handige oplossing voor! Zij kunnen u faciliteren wanneer het om het uitleveren van koffiebekers gaat. Zo kan uw jaarvoorraad centraal worden opgeslagen en wordt er nieuwe voorraad uitgeleverd wanneer daar behoefte aan is. Zo staan er geen koffiebekers in de weg en kunt u probleemloos profiteren van schaalvoordeel.

Grafisch werk afstemmen op koffiebekers

Een bedrijfslogo of huisstijl is niet altijd geschikt voor op een koffiebekertje. Soms zijn er aanpassingen benodigd of dient een bedrijfslogo en huisstijl opnieuw gemaakt te worden. U kunt dit grafische werk zelf aanleveren of u kunt zich laten faciliteren door uw leverancier. Zij weten precies op welke manier u uw grafische werk dient aan te leveren en hoe het drukwerk er uiteindelijk uit zal zien.

Juiste bestanden aanleveren

Om de kwaliteit van uw bestanden te garanderen is het belangrijk om het juiste bestandstype aan te leveren. Uw leverancier zal aangeven in welk bestandstype uw grafische werk aangeleverd dient te worden. Vervolgens kunt u uw bestanden voorbereiden of kunt u zich laten helpen door bestanden om te laten zetten in het noodzakelijke bestandstype.

Wanneer u uw koffiebekers voor een voordelige prijs wilt bedrukken is het fijn wanneer u een aantal leveranciers kunt vergelijken. Zo heeft u al snel in de gaten welke leverancier het voordeligst is en een passende service levert. Om hier zeker van te zijn kunt u het best een aantal offertes opvragen, een vergelijk maken en vervolgens tot een geschikte leverancier komen.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door www.goedkopekoffiebekers.nl.

 

Delen

About Author