Menu
Inkoop

Je personeel waardering tonen

Het bedrijf waar je werkt is best groot en het komt wel eens voor dat je iemand niet onmiddellijk herkent. Heel vervelend, want je wil als assistent shopmanager met iedereen proberen een goede band op te bouwen. Je geeft regelmatig complimentjes en je spreekt de medewerkers zoveel mogelijk aan met hun voornaam.
Je hebt duidelijk gemerkt dat het personeel het fijn vindt om een blijk van waardering te ontvangen. Een glimlach, een schouderklopje of een bosje bloemen doet veel. Bovendien is het voor jezelf ook fijn. Je werkt prettiger, je glimlacht vaker en je hebt het gevoel dat je minder stress ervaart. Dit bevestigt jouw idee om op zoek te gaan naar een ultiem kerstgeschenk voor medewerkers.

Twee kanten

Het geven van een mooie kerstpakket werkt tegelijkertijd naar twee kanten. Door iets moois te geven en te laten merken dat je blij bent met je medewerkers geef je de mensen een goed gevoel. Maar ook jij, degene die geeft, krijgt hierdoor een gevoel van geluk. En dat straal je weer uit naar het personeel en de mensen op de werkvloer. Dit alles heeft als gevolg dat alle personen binnen het bedrijf meer geluk ervaren en betere prestaties leveren.

Geluk

Ook bevordert het de gezondheid van de mensen. Een prettige werkrelatie en een fijne omgang met collega’s en management dragen ervoor zorg dat personeel langer bij het bedrijf blijft werken. Iedereen vindt het fijn om waardering te krijgen. Waardering voor een speciale opdracht of gewoon voor hun dagelijks werk. Je weet dat werknemers graag willen zien dat de leiding achter hun staat en dat de directie blij met hun is. Hoe duidelijk dit wordt overgebracht, hoe prettiger de mensen zich in je bedrijf voelen. En dat heeft alleen maar voordelen. Geef je werknemers het hele jaar door de juiste aandacht en aan het einde van een jaar werken een mooi kerstgeschenk. Een kerstattentie die gewaardeerd wordt. Op deze manier blijven werknemers graag bij je werken en zijn ze graag bereid om een stapje harder te lopen. Om een beetje meer hun best te doen. Om een hogere prestatie neer te zetten.