Menu
Nieuws

Bedrijfsuitje in de Eifel voor echte autoliefhebbers

Zoekt u een bedrijfsuitje waarbij u de autoliefhebbers binnen uw bedrijf écht een plezier wilt doen? Dan is dit uitje hét uitje voor uw bedrijf, team of collega’s. Overnachten in een kasteel en rijden op de roemruchte Nurburgring.

Een bedrijfsuitje voor echte autoliefhebbers
Op nog geen 3 uurtjes rijden vanaf Utrecht ligt deze bergachtige streek. Op de uitdagende wegen in de Eifel kunt u nog intens van auto’s genieten, uw rijkunst aanscherpen, dankzij onze ervaren instructeurs ontdekken dat rijden op de roemruchte Ring minder moeilijk is dan gedacht. U overnacht in Burg Kerpen, een kasteeltje op slechts 20 km van de Nordschleife en op een uur van Spa-Francorchamps. Wij verwelkomen u graag in het kasteel om lekker te eten, een mooi glas wijn te drinken en een goed gesprek te voeren met andere autoliefhebbers.

Het Toscane van Duitsland

De Eifel staat bekend om zijn prachtige glooiende landschap en vulkanische meren. Deze streek wordt ook wel ‘Het Toscane van Duitsland’ genoemd. Deze streek biedt volop recreatiemogelijkheden. Voor de sportievelingen zijn er volop mogelijkheden om te fietsen, wandelen en te golfen. De cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de stad Koblenz of Trier. En voor de wijnliefhebbers mag een bezoek aan Cochem niet ontbreken.

Vanuit de hele locatie heeft u een weergaloos uitzicht!
Burg Kerpen is in 2010 geheel verbouwd en de vertrekken zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort. De burcht bestaat uit een woonhuis en een toren.In het kasteel kunnen uw gasten/medewerkers op een comfortabele manier worden ondergebracht in een verbroederende ambiance. Daarbij zorgt het robuuste karakter van het kasteel voor een bijzondere extra dimensie.

Bedrijfsuitje in de Kempen?