Bedrijfsuitje strand Kitebuggy, Strandzeilen of Suppen

0

Wilt u met vrienden, familie, collega’s of voor een vrijgezellendag een actief, stoer en sportief uitje organiseren? Ga dan eens een clinic strandzeilen, kitebuggyen of suppen volgen op het mooiste strand van Zuid-Holland en Zeeland op de Brouwersdam!

Bij dit stranduitje is inbegrepen:

  • Keuze uit strandzeilen, kitebuggyen of suppen
  • Begeleiding en instructie
  • Duur programma 2 uur

Strandzeilen
Tijdens het strandzeilen rij je in een snelle zeilwagen, een blokart, voorzien van een groot zeil. Dit maakt het mogelijk om over het strand te scheuren met alleen de kracht van de wind. Jullie oefenen in groepjes van 2 met de blokarts, terwijl de instructeur jullie in de gaten houdt en tips geeft. Hebben jullie het strandzeilen onder de knie? Dan kunnen jullie tegen elkaar racen om te kijken wie er de allersnelste is! Strandzeilen is een activiteit die voor iedereen geschikt is, er is geen zeilervaring voor nodig.

Kitebuggyen
Bij het kitebuggyen rijd je in een kleine buggy met daarop een grote vlieger, oftewel een kite, die de wind vangt. In een mum van tijd race je over het strand. Het kitebuggyen is een spectaculaire activiteit die geschikt is voor iedereen!
Het is belangrijk dat het kitebuggyen veilig verloopt. Onze instructeurs geven instructies om goed en veilig met de kite overweg te kunnen. Dit is de eerste stap in de clinic kitebuggyen. Als jullie dit onder de knie hebben, gaan jullie leren de buggy te besturen. Hierna zijn jullie klaar om zelfstandig over het strand te racen. Onze instructeurs blijven altijd in de buurt om jullie in de gaten te houden en tips te geven.

Clinic SUP (Stand Up Paddle)
Nog nooit van Stand Up Paddle gehoord? Dat is niet zo gek. Stand Up Paddle is een vrij nieuwe sport, maar tegelijk de snelst groeiende watersport van dit moment. Stand Up Paddle wordt ook wel ‘suppen’ genoemd. Met een groot en breed surfboard en een peddel ga je het water op. Staand op het SUP-board peddel je door de branding heen.

Lees hier meer over Bedrijfsuitje strand Kitebuggy, Strandzeilen of Suppen. Liever een ander stranduitje? Bekijk dan hier alle stranduitjes

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Delen

About Author