Menu
Nieuws

Goedkoop bieden op uitjes en Vergaderen in de Natuur

Iedere maandag versturen wij de ZakelijkUIT Nieuwsbrief. Zoals altijd bestaat de nieuwsbrief uit een aantal bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en vergaderarrangementen. Deze 3 elementen vormen de juiste mix van activiteiten die bedrijven jaarlijks boeken.

Beleef een fantastische zeildag met uw gezelschap tot 55 personen en verricht zelf alle zeilhandelingen als het hijsen en strijken van de zeilen, de koers bepalen en koerszetten aan het roer en het trimmen van de zeilen.

Als feest-tip voor deze week hebben we een leuke casino avond in Drenthe voor u uitgezocht. Waag een gokje aan de roulette tafel of leg een kaartje aan de pokertafel. Het kan allemaal tijdens dit personeelsfeest in Drenthe. Ook geniet u van een heerlijk Las Vegas buffet, zodat u weer goed geconcentreerd aan de speeltafel kunt plaatsnemen.

Een van de vergaderlocaties die wij deze week aanraden is het Vergader arrangement bij Staatsbosbeheer. Vlakbij de A1, 5 minuten rijden vanaf afrit 27, ligt natuurgebied De Borkeld, een terrein waar heide en bos elkaar aflossen en men zich terug in de tijd waant tussen de grafheuvels. Hier staat informatieboerderij ’n Witten, waar u aan de hand van een interactieve expositie alles te weten kunt komen over het gebied.

Ook staan er weer leuke en vooral goedkope Uitjes op Uitjesveiling.nl.

Wist u al dat we ook erg actief zijn op Facebook en Twitter? Speciale acties communiceren we alleen daar !