Menu
Nieuws

Heerlijk Lentegevoel in het 3e PA.NL Secretaresse Magazine

Vandaag wordt het derde PA.NL Secretaresse magazine van BusinessBookers verspreid onder 25.000 secretaresses.  Deze editie straalt het echte lentegevoel uit. Door de zonnestralen krijgen mensen toch zin om lekker op een terrasje te zitten of naar buiten te gaan fietsen, wandelen of lekker uitwaaien op het strand. Kom maar op met die energie!

Heerlijk buiten sporten
Heb je moeite om jezelf aan het sporten te krijgen? Laat je dan inspireren door onze eigen ex-topsportvrouw Leontien Zijlaard – van Moorsel. Haar verhaal maakt je enthousiast om in beweging te komen. In het interview vertelt ze over de Leontien Ladies Rides, een evenement die zij speciaal voor vrouwen organiseert. Als je alleen al kijkt naar de foto’s met de vrolijke roze kleding, dan krijg je al zin om mee te fietsen!

Feest & Teambuilding in de frisse buitenlucht
Verder vertellen de zussen Kaat en Linda over hun duo-job in één fulltime baan. Hoe hebben zij dit voor elkaar gekregen en hoe gaat die combinatie werk en privé? Onze anonieme story-teller laat je op het puntje van de stoel zitten en zijn de tips & trends weer verrassend deze keer. Naast onze specials vind je in PA.NL ook deze keer weer de toppers als je nog een vergadering, feest of bedrijfsevent moet organiseren voor het bedrijf. Ontlast jezelf en laatBusinessBookers dat geweldige feest organiseren of die mooie vergaderlocatie regelen. Dat geeft jou weer meer ruimte voor andere werkzaamheden.

4 pagina’s extra
Wat verder misschien niet direct opvalt, is dat deze PA.NL iets dikker is. Voor ons reden genoeg om een aantal rubrieken wat meer ruimte te geven en een nieuwe rubriek toe te voegen. Vanaf nu vind je in iedere PA.NL ook de rubriek relatiegeschenken. Met de cadeautips die hierin staan kun jij voor de dag komen met de meest originele cadeaus!

De Prijzenregen!
Iedereen is gek op cadeaus en nog leuker is het om ze weg te geven. PA.NL was er natuurlijk bij om verslag te doen. Alie, het 1000e lid van de PA.NL community hebben wij in het zonnetje gezet, Chantal is de winnares geworden van het tweede SecretaresseCadeau en Oad BusinessTravel heeft 2 KLM tickets naar een wereldwijde bestemming uitgereikt aan Ingeborg. Wil jij ook eens wat winnen? Ook deze uitgave zit weer boordevol prijzen dus veel leesplezier weer met onze frisse en nieuwe PA.NL.

PA.NL is gratis aan te vragen op PA.NL/magazine!