Lekker casual: een heren trui

0

Nu het nog koud is, is het soms wel eens fijn om een trui aan te doen. Maar dan heeft u wel een trui nodig die daadwerkelijk lekker zit. En dat is niet altijd makkelijk om te vinden. En al helemaal als u nog van plan bent om op wintersport te gaan of een ander koud oord gaat bezoeken. Maar als u er mee naar buiten gaat, moet die trui er eigenlijk ook nog wel goed uit zien. U wilt namelijk niet het gevoel hebben dat u voor gek loopt.

Polo’s met lange mouwen

Een tintje dunner zijn de polo’s met lange mouwen. Deze zien er net iets verzorgder uit, dus als u het niet snel koud heeft is dit een aanrader. Maar ook als u zich niet comfortabel voelt om met een trui buiten de deur te lopen, kan er heel goed een onder T-shirt onder uw polo met lange mouwen. Dan is deze bijna net zo warm als uw trui, alleen heeft het een net iets andere uitstraling. De polo komt namelijk van een tijd waar elegantie en sport met elkaar gecombineerd werden. Daarom zit de polo met lange mouwen ook zo lekker comfortabel.

In veel maten en pasvormen

Ja, ook truien en polo’s met lange mouwen zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen. Als u namelijk goed voor de dag wilt komen met een polo, dan wilt u natuurlijk wel dat die mooi om uw lichaam heen zit. Hetzelfde geld voor een trui. Vaak ziet het er wat minder lomp uit als de trui of polo wat strakker om uw lichaam heen zit. Dat moet wel gecombineerd worden met de juiste maat. Anders is het nog steeds niet perfect. Gelukkig zijn deze in meer dan genoeg maten verkrijgbaar. Dus ook de wat grotere mannen kunnen een koude dag hebben.

Van veel leuke merken

Deze truien en polo’s zijn erg geliefd, zoals u zich wel voor kunt stellen. Daarom zijn er ook meer dan genoeg merken die deze aanbieden. Als u bekend bent met de polo’s dan weet u dat Lacoste kwalitatief erg mooie polo’s maakt. Maar naast het bekende model met korte mouwen, maken ze ze ook met lange mouwen. Maar ze maken ook truien, waar de kwaliteit vanzelfsprekend ook goed van is. Dan is er ook nog een merk als Olymp of Casa Moda, wat beter bekend staat om de overhemden.  Maar ook zij maken leuke en mooie polo’s en truien.

Delen

About Author