Menu
Nieuws

Outdoor en Teambuilding in de bergen van de Eifel

Voor een vergaderlocatie in een bergachtige omgeving met inspirerende uitzichten vanuit een schitterend kasteel en waar u tussen de meeting door kunt golfen om even te ontspannen! Zoek dan niet verder, want dit actieve outdoorarrangement biedt alles wat u wenst. Op nog geen 3 uurtjes rijden vanaf Utrecht zult u zich verbazen als u bij Burg Kerpen, gelegen op 500 meter hoogte, aan komt rijden.

Deze vergaderlocatie zal voor indrukwekkende uitkomsten zorgen.
Daag uw collega’s uit met dit actieve outdoor en teambuildingsprogramma. De Eifel staat bekend om zijn prachtige glooiende landschap en vulkanische meren. Deze streek wordt ook wel ‘Het Toscane van Duitsland’ genoemd. Tijdens dit teambuilding arrangement in de Eifel kunt u kiezen uit onderstaande groepsactiviteiten:
* Klimmen en abseilen
* Buks en boogschieten
* GPS tocht
* Challenge parcours
* Vlotbouwen en varen

Vanuit de hele locatie heeft u een weergaloos uitzicht!
Burg Kerpen is in 2010 geheel verbouwd en de vertrekken zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort. De burcht bestaat uit een woonhuis en een toren. De accommodatie omvat een perceel van 1.4 ha gelegen op 500 meter hoogte; een groot stuk bos, binnenplaats (parkeergelegenheid), terrassen en diverse bebouwingen staan tot uw beschikking! Dit alles omsloten door prachtige poorten en monumentale ruïnes. In het kasteel zijn 5 luxe appartementen met een eigen douche en toilet. Een van deze appartementen beschikt ook over een kleine keuken en een dakterras. Alle appartementen bestaan uit een woonkamer, twee slaapkamers (1 x 2 en 2 x 1) en een slaapbank. Elk appartement is uniek en combineert comfort met het robuuste karakter van het kasteel!

Bij mooi weer is het genieten op het zonneterras en tussen de ruines en oude muurtjes van Burg Kerpen is altijd een windvrij plekje te vinden. Burg Kerpen is bij uitstek geschikt om uw bedrijfsuitje wat spannender te maken. Daag ze uit met de outdooractiviteiten en laat ze bouwen aan een nog betere teamspirit.

Teambuilding in de Eifel?