Top 5 motorische bedrijfsactiviteiten

0

Wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren en hebben jij en je collega’s affiniteit met motorische voertuigen, techniek en innovatie? Dan kun je een echt motorisch getint bedrijfsuitje organiseren bij een aanbieder als VVC Adventure. Om je inspiratie te geven voor jouw motorische bedrijfsuitje, zetten we de vijf beste motorische bedrijfsuitjes van dit moment voor je op een rijtje.

1: een driftcursus met quad
Driften is het opzettelijk in de slip brengen van het achterwiel van het voertuig, zodat je echt door de bocht vliegt. Bij het organiseren van een bedrijfsuitje, kun je ook kiezen voor een bedrijfsuitje met pit door een driftcursus met quad te doen. Je leert precies hoe je door een bocht moet scheuren met een supersnelle quad, waarbij je mooie slips maakt.

2: Ferrari rijden
Altijd al eens in een Ferrari willen rijden? Dan kun je dit ook doen door een bedrijfsuitje te organiseren en met het hele team om de beurt in deze geweldige auto te rijden.

3: de Hummer experience
Rijden in een Hummer is heel anders dan het rondrijden in een andere auto en daarom kom je vanzelf achter als je de Hummer experience als bedrijfsuitje organiseert. Je mag niet alleen in een prachtige Hummer rondrijden, maar leert hier ook gecontroleerd in te slippen. Je oefent in een oude Volkswagen, maar hierna begint het echte werk in de Hummer.

4: een slipcursus
Het is ook mogelijk een complete slipcursus te volgen tijdens een bedrijfsuitje met het hele team. Dit is niet alleen leerzaam, maar ook gewoon leuk om te doen. Je zou denken dat dit bedrijfsuitje alleen leuk is voor mannen, maar ook vrouwen vinden het doorgaans erg leuk om te slippen.

5: Segway rijden
Het laatste motorische bedrijfsuitje is wat rustiger dan bovenstaande bedrijfsuitjes en bestaat uit het besturen van een Segway. Dit lijkt saai, maar een Segway kan redelijk hoge snelheden bereiken en is soms nog best moeilijk om te besturen. Na een korte uitleg stap je zelf op het voertuig en mag je lekker rondrijden.

Delen

About Author