Menu
organiseren

8 Uurs Vergaderarrangement in een grachtenpand in Utrecht

Deze bijzondere locatie is gelegen in het hartje van Utrecht aan de stadsgrachten en is uniek door haar kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, intieme sfeer, maar toch ook ruimte voor groepen tot 120 personen.

Bijzondere ruimtes ook voor grote bijeenkomsten en congressen
Het pand is modern ingericht en heeft alle faciliteiten die gewenst zijn om elk soort bijeenkomst perfect te kunnen faciliteren. Onze gasten kunnen 7 dagen per week zowel overdag als in de avonduren gebruik maken van onze diensten.

Organisaties die bijeenkomsten organiseren voor 100-120 personen zijn niet aangewezen op grootschalige, onpersoonlijke complexen, maar kunnen in de gezellige binnenstad van Utrecht in een sfeervolle locatie hun event organiseren.

Vergaderen in Utrecht? Vergader dan bijzonder!
Deze locatie is gelegen in het centrum van Utrecht. De fysieke ligging van de locatie is erg gunstig. De stad Utrecht is de vergaderstad bij uitstek vanwege de centrale ligging in het midden van het land. Wij hebben een uitstekende bereikbaarheid zowel door Utrecht Centraal Station als 2 parkeergarages op loopafstand.

Bij dit 8 uurs Vergaderarrangement in een grachtenpand is inbegrepen:

  • Hartelijk ontvangst door onze gastvrouwen
  • 2 dagdelen Zaalhuur
  • Gebruik van WIFI & flipover
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Chocotofs, nogats, stroopwafeltjes en mintjes
  • Uitgebreid lunchbuffet
  • Technische ondersteuning indien gewenst

De lunches zijn gevarieerd en bestaan uit diverse belegde broodjes, huisgemaakte soep en salade en vers fruit. Bij de lunch wordt melk, karnemelk en jus d’orange geserveerd. Mocht u dieetwensen hebben, geef deze door, onze koks houden daar graag rekening mee!

Klik hier en lees meer over de faciliteiten van dit Vergaderarrangement in een grachtenpand in Utrecht. Voor deze en vele andere vergaderarrangementen klik hier!

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw vergadering? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vergaderspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl