Menu
organiseren

Aanbevolen: Bedrijfsuitje inclusief punteren in Giethoorn

Leuk bedrijfsuitje overijssel. Ontspannend heen en Inspannend terug teamuitje in het mooie waterdorp Giethoorn. Voor een bedrijfsuitje of teamdag biedt dit dagje uit echt voor ieder wat wils. Met een rondvaartboot een ontspannen tocht maken en de inspanning zit in het punteren door dit fantastische dorp.

Het bedrijfsuitje overijssel programma
U kunt zowel ’s morgens als ’s middags starten. U begint met een kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom bij restaurant De Rietstulp.

✓ Nog even ontspannen …
U vaart met de rondvaartboot, onder begeleiding van een deskundige schipper in +/- 45 minuten naar de voor u klaar liggende originele houten Gieterse punters.

✓ Dan inspannen!!!!!!
In de punters neemt u plaats met ca. 5-6 personen en vaart u op traditionele manier zelf terug. U krijgt een vaarroute mee, die u langs de mooiste plekjes in Giethoorn brengt. De route duurt 2 à 3 uur, afhankelijk van u w puntertechniek. Uw eventuele picknick gaat mee aan boord.

✓ Weer ontspannen …
Bij het eindpunt van de route (punterbedrijf Broer) staat een echt Gieters drankje voor u klaar. U wandelt langs de dorpsgracht met leuke musea en terrasjes en eindigt bij restaurant de Rietstulp.

✓ Tot slot:
Eventueel wordt in de Rietstulp uw diner, barbecue of koud-warm buffet geserveerd.

Reviews:
“We hebben een erg leuke dag gehad Bediening was super Geen vraag te veel Prijs kwaliteit prima Eten was goed Al met al een leuke dag gehad” Aldus K.Traas
“Omdat het erg koud was werd de barbecue voor ons anders gepland, lekker binnen. Fijn dat er zo werd mee gedacht!”Aldus Anoniem

Dit fantastische bedrijfsuitje in Giethoorn in overijssel is inclusief:

  • Koffie/thee met gebak
  • Rondvaart naar de punters
  • Huur punters en route kaart
  • Gieters drankje
  • Keuze uit maaltijd mogelijkheden

Klik hier voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Benieuwd naar het totaalaanbod van Bedrijfsuitjes in Giethoorn, bekijk het hier!

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl