Menu
organiseren

AANRADER Top 3 Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug

Meeten midden in het land op de Utrechtse Heuvelrug. Geniet van de goede bereikbaarheid en de prachtige natuur.

Top 3. Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug

32-uurs vergaderarrangement op de Utrechtse Heuvelrug
Ontmoet elkaar in de rustige omgeving van dit voormalige Klooster. Een inspirerende omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst. Culinair bent u van harte welkom in ProefLokaal De Wereld. Tijdens uw verblijf maakt u gebruik van de unieke ConferentieApp.

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten beschikt over 2 locaties. Te weten het voormalige missiehuis. Hierin bevinden zich 2 grote congreszalen, 15 vergaderzalen en diverse gespreksruimtes. Tevens beschikken wij over het voormalige klooster met hierin 1 grote congreszaal, 5 vergaderzalen en ook diverse gespreksruimtes. Door deze indeling beschikken wij over voldoende ruimte voor kleine en grotere bijeenkomsten.

Vergaderen in een luxe jachthut – in het groene hart van Overijssel
Een unieke en goed bereikbare locatie in het groene hart van Overijssel. De accommodatie bevindt zich aan de rand van de bossen en heuvels van de Sallandse Heuvelrug; Een prachtig bosgebied dat zich uitstrekt van Ommen tot Holten. Vergaderen in een luxe jachthut, subsessies op het terras aan het water; We bieden diverse zaalmogelijkheden en arrangementen, terrassen én vergaderbreaks op onze buitenlocatie met een bijzonder (sport) beleving. Ook voor een korte vergadering bent u van harte welkom!

Vergaderen op een prachtig landgoed in Driebergen-Utrecht
Wanneer u optimaal resultaat uit uw bijeenkomst wilt halen, dan draagt de bijzondere ambiance van deze vergaderlocatie daar zeker toe bij. Hier vindt u rust, ruimte en inspiratie! Centraal in Nederland, dichtbij de A12 en toch ver van de bewoonde wereld. Aan de rand van een schitterend natuurgebied, behorend bij landgoed Sterkenburg rond de monumentale boerderij staan 2 gerestaureerde bijgebouwen: een Bakhuis en een voormalige stal, nu het Atelier.In deze beide gebouwen met sfeervolle en besloten ruimte is plaats voor kleine gezelschappen van respectievelijk 12 en 20 personen.

Bovendien is er in het Achterhuis van de boerderij, de voormalige Deel, ruimte voor wat grotere groepen van 20 tot 120 personen. Hier kan men eventueel ook in het weekend terecht voor recepties of diners.

De 3 ruimtes, die zijn ingericht door Steengracht Artware met de eigen zeer exclusieve meubelen en verlichtingslijn, kunnen worden aangewend voor vergaderingen, trainingen, productpresentaties, lunches en vergaderdiners.

Benieuwd naar meer vergaderlocaties in Utrecht, bekijk ze hier!

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl