Menu
organiseren

AANRADER: Top 3 Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug

Meeten midden in het land op de Utrechtse Heuvelrug. Geniet van de goede bereikbaarheid en de prachtige natuur.

Bekijk hier onze AANRADER: Top 3 Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug

  • 32-uurs vergaderarrangement op de Utrechtse Heuvelrug
    “Dit is een prima locatie voor een meerdaagse bijeenkomst. De kamers zijn netjes en schoon. De catering is prima (O/L/D). Het is mooie gelegen en heeft een rustgevende omgeving. Wat vooral aantrekkelijk is voor een meerdaagse bijeenkomst, is de ruime en gevarieerde keuze aan activiteiten die helemaal aansluiten bij van de naam van het hotel: Kontakt der Kontinenten. Kortom: onze bijeenkomst wat geslaagd.”
  • Stijlvol vergaderen in de koninklijke bossen van Lage Vuursche
    Gelegen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en goed bereikbaar via de A1, A27 en A28 is de Ernst Sillem Hoeve bij uitstek de locatie voor een bijeenkomst in midden Nederland.Met 20 moderne zalen, 86 comfortkamers, 2 bars, een restaurant, zwembad met infrarood sauna en 7 hectare park voor outdooractiviteiten kunnen wij bijeenkomsten verzorgen van 4 tot 175 personen. Aan outdooractiviteiten kunt u denken aan diverse outdoor kookprogramma’s, katapult bouwen of diverse gps-tochten. Deze locatie is een erkend congresbedrijf en geclassificeerd met 4 vergaderhamers.
  • Vergaderen in een luxe jachthut – in het groene hart van Overijssel
    Een unieke en goed bereikbare locatie in het groene hart van Overijssel. De accommodatie bevindt zich aan de rand van de bossen en heuvels van de Sallandse Heuvelrug; Een prachtig bosgebied dat zich uitstrekt van Ommen tot Holten. Vergaderen in een luxe jachthut, subsessies op het terras aan het water; We bieden diverse zaalmogelijkheden en arrangementen, terrassen én vergaderbreaks op onze buitenlocatie met een bijzonder (sport) beleving. Ook voor een korte vergadering bent u van harte welkom!

Benieuwd naar mogelijk andere opties? Klik dan hier voor nog meer vergaderen in de natuur en doe inspiratie op voor uw volgende vergadering.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl