Menu
organiseren

Aanrader: Vergaderen aan het Gooimeer

Vergaderen aan het water? Deze nieuwe en bijzonder stijlvolle vergaderlocatie kunt u absoluut aanraden en met uw collega’s of relaties een uitstekende bijeenkomst houden. Prachtig uitzicht over water, uitstekende keuken en centraal gelegen in Nederland.

Vergaderlocatie en faciliteiten
Direct aan het Gooimeer, met uitzicht over de Oude Haven, vindt u deze prachtige nieuwe vergaderlocatie. Waar eens in robuuste kalkovens scheepsladingen zeeschelpen werden verwerkt tot kalk, is nu plaats gemaakt voor Het Nautisch Kwartier Huizen en kunt u hier uitstekend vergaderen en overnachten.

Bij binnenkomst in dit gloednieuwe hotel zult u zich direct thuis voelen. Met een rustieke basis, natuurlijke materialen en klassieke elementen ademt het geheel rust en ontspanning uit. Het interieur laat zich omschrijven als duurzaam, warm en tijdloos.

Mooie bruin- en grijstinten voeren hierin de boventoon. Met een robuuste eikenhouten vloer, shutters voor de ramen en lambrisering is de Nautische stijl op een eigentijdse manier vertaald en sluit het perfect aan bij de omgeving. U komt heerlijk tot rust bij de open haarden die zich bevinden in het restaurant en in de RIVA Wijnlounge. U vindt in ons hotel 80 modern ingerichte hotelkamers en suites, een culinair restaurant, een wijnbar met lounge en verschillende multifunctionele zalen.

Vergaderen aan het Gooimeer

Deze kamers bevinden zich verspreid over 4 verschillende gebouwen: ‘Lemsteraak’ met 15 kamers, ‘Vrijheid’ met 14 kamers, ‘Botter’ met 32 kamers en het hoofdgebouw. In het hoofdgebouw vindt u naast 19 kamers en suites ook de RIVA Wijnlounge en J Restaurant.

Het Restaurant
Het J Restaurant is het culinaire hart van ons hotel, waar gebruik wordt gemaakt van eerlijke en pure ingrediënten van Nederlandse bodem. Geniet van een heerlijk diner met uitzicht op het schitterende Gooimeer. Vooral ’s avonds is het een magisch aanzicht.

Bij dit 8 uurs arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie of thee en lekkernijen
  • Gebruik van de plenaire zaal, opstelling naar keuze
  • Gebruik van één flip-over met stiften en papier
  • Onbeperkt koffie en thee in de plenaire zaal, inclusief groene appel
  • IJswater & meeting mints in de zaal
  • Schrijfmateriaal en papier in de zaal
  • 1x Een luxe broodjeslunch of lunchbuffet
  • Afsluitende borrelgarnituur in de bar na afloop van de bijeenkomst

Klik hier voor meer informatie over deze Vergaderlocatie aan het Gooimeer of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever een andere locatie? Bekijk hier het totaalaanbod van Buitengewoon vergaderen.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl