Menu
organiseren

Conferentiecentrum in de bossen van Doorn

Kaap Doorn Conferentiecentrum is de perfecte vergaderaccommodatie met 23 verschillende vergader- en conferentiezalen die tot uw beschikking staan voor uw vergadering, cursus of andere bijeenkomst.

Kaap Doorn Conferentie- en congrescentrum beschikt naast 15 vergaderzalen over negen ‘break-out rooms’ van verschillende formaten. Kaap Doorn Conferentiecentrum is dè accommodatie voor uw bijeenkomst in de Provincie Utrecht. Met 70 hotelkamers en 24 zalen hebben zij voor iedereen de juiste ruimte. Het centrum concentreert zich 100% op zakelijke bijeenkomsten.

Het moderne conferentiehotel en vergaderlocatie ligt midden in de bossen, onze uitstekende keuken maakt het geheel af. Wij bieden uitstekende faciliteiten en ontzorgen uw training, cursus of vergadering. U vindt Kaap Doorn in het hart van Nederland. Uitstekend te bereiken via de A12 of de A28. Wij zijn groen gelegen midden op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, maar toch ook dicht bij de stad Utrecht. De ideale locatie in midden Nederland. Wij hebben ruim voldoende eigen parkeerplaatsen.

Conferentiecentrum Kaap Doorn

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Het bericht Conferentiecentrum in de bossen van Doorn verscheen eerst op Congres en congreslocatie nieuws | Op zoek naar een congresbureau?.