Congres in het Louwman Museum

0

Het Louwman Museum herbergt ‘s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman.

Het automuseum beschikt over meerdere zalen en ruimtes om te verhuren voor zakelijke bijeenkomsten. Alles in en om het gebouw is tot in de details uitgewerkt. Kwaliteit staat voorop. Dit maakt het automuseum tot een echt bijzondere locatie voor uiteenlopende bijeenkomsten en feestelijke aangelegenheden. Het gevarieerde aanbod biedt mogelijkheden voor ontvangsten van elk formaat: van 5 – 1.000 personen. Het Louwman Museum beschikt over eigen parkeergelegenheid. Dit betreft een ondergrondse parkeergaragemet een capaciteit van 170 plekken. De ondergrondse garage is via een ingang aan de zijkant van het museum
te bereiken.

Congresruimte

Interessante feiten:
Het Louwman Museum herbergt ‘s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman.De basis werd reeds in 1934 gelegd en inmiddels omvat de collectie ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als… Lees hier meer!

Wilt u uw zakenrelaties uitnodigen op een unieke locatie? Kies dan voor het mooiste automuseum van de hele wereld! Boek hier uw vergader en/of congresarrangement

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Het bericht Congres in het Louwman Museum verscheen eerst op Congres en congreslocatie nieuws | Op zoek naar een congresbureau?.

Delen

About Author