Menu
organiseren

Feest TIP! Abdij-avond in Drenthe – Hilarisch Groepsuitje

Abdij-avond in Grand Cafe La Trappe in Westerbork in Drenthe. Voor een gezellige avond uit en een leuk themafeest bent u hier aan het juiste adres.

Hilarisch avondje uit
In het Thema Grand Café gaat men terug in de tijd; glas-in-lood armaturen, muurschilderingen, fakkels aan de wanden, abdijgangen, veel rustiek eiken en een gladgepleisterde plafond. Het thema van het Grand Café komt verder sterk tot uitdrukking door de rollen van monniken en nonnen binnen het bedrijf. Ook de kaart van Grand Café La Trappe is afgestemd op de geschiedenis van Abdij de Koningshoeven. Het themarestaurant biedt plaats aan ruim 200 personen en is op te splitsen in kleinere ruimtes. Daarom is het themarestaurant ook zeer geschikt voor besloten gezelschappen.

Een bijzondere uitstraling
Het geheel is afgestemd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven in BerkelEnschot, waar het enige trappistenbier in Nederland gebrouwen wordt.

Het hotel beschikt over 36 kamers, waarvan 8 luxe kamers met o.a. een bubbelbad. Verder zijn er 3 serres, 5 zalen, een prachtige hotelbar en een ruim terras.

Wilt u meer weten over deze feest TIP in Drenthe?