Menu
organiseren

Feest TIP: Show, diner en Slapen in Den Bosch

De 6-koppige Nederlandse live band Gare du Nord staat al jaren garant voor volle zalen en een full energy uptempo show. U kunt er bij zijn en deze fantastische avond beleven in Rosmalen bij Den Bosch. Boek een avondje uit en naar keuze kunt u er een diner en overnachting bij boeken!

Top avondje uit met Gare du Nord beleven!
De 6-koppige Nederlandse live band Gare du Nord staat al 8 jaar garant voor volle zalen en een full energy uptempo show. Met ruim 60 shows per jaar is Gare du Nord live uitgegroeid tot een spetterende energy-band met als stralend middelpunt de van oorsprong Italiaanse zangeres Dorona Alberti. Dorona is niet alleen een van de beste zangeressen van Nederland; met haar sexy live act pakt ze iedereen in.
De band verkocht 500.000 albums en ontving in 2014 drievoudig platina voor de albums Sex ‘n’ Jazz en Love For Lunch. Gare du Nord staat als enige Nederlandse band onder contract bij het New Yorkse Blue Note Records label en scoorde internationaal met hits als Marvin & Miles, Beautiful Day, Pablo’s Blues en You’re My Medicine, opgenomen met soullegende Marvin Gaye.

Bij dit 2-daags Avondje uit met Show en overnachting is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • Avond show van 21:00 tot 00:30 uur op vrijdag 13 mei 2016
  • Concert Gare du Nord (Hoofdact)
  • Concert Oliver Alexander (Voorprogramma)
  • Tijden: 21:00 tot 00:30 uur

Klik hier voor meer informatie en maak direct uw reservering voor vrijdag 13 mei 2016! Benieuwd naar meer mogelijkheden voor een avondje uit in Den Bosch, bekijk het hier!

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Feestkrant.nl

The post Feest TIP: Show, diner en Slapen in Den Bosch appeared first on Zakelijk.nl.