Menu
organiseren

Golden Tulip Hotel Central: nieuwe meeting rooms innovatief en toch authentiek

Het bekende Bossche Golden Tulip Hotel Central heeft een ingrijpende renovatie afgerond. 8 Multifunctionele zalen voor meetings, events en feesten hebben een metamorfose ondergaan. Bijzonder is dat iedere afzonderlijke ruimte het thema ‘s-Hertogenbosch heeft gekregen met allemaal een grote maar sfeervolle afbeelding of muurschildering van bijvoorbeeld Jeroen Bosch of de Sint-Jan. Door onder andere een duurzame innovatie op het gebied van de verlichting, zijn de zalen altijd in te zetten voor zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten. Met deze uitstraling wil het hotel zich onderscheiden van de meer gestandaardiseerde hotels en het unieke karakter van de Bossche gastvrijheid en de regionale joie de vivre onderstrepen.

Tonny en Karin Rademaker, de directie van het hotel, is zeer verheugd met het resultaat: “Het benadrukt heel goed het veelzijdige karakter van ons hotel. Dus zakelijk en gezelligheid, maar ook de balans tussen eigentijds en traditioneel, de nieuwe touch maakt de zalen letterlijk multifunctioneel.” In de nieuwe meeting rooms zijn ontwerpen van Studio Kluif aangebracht. In één zaal is deze bijvoorbeeld gebaseerd op het wereldberoemde schilderij “Tuin der Lusten” van Jeroen Bosch. In andere zalen zijn grafische ontwerpen van de Sint Jan door architect Feran Thomassen gerealiseerd. Na deze verbouwing kun je met recht spreken van ‘International standards, local flavours’.

Wilt u uw volgende meeting of congres graag organiseren in hartje Den Bosch en deze vernieuwde locatie daarvoor inzetten?
Kijk hier voor een uitstekende 8-uurs aanbieding! Uiteraard kunt u ook langer verblijven, de locatie beschikt over 125 hotelkamer. Medio januari 2014 zijn ook de laatste 27 kamers gerestyled en voorzien van een frisse en eigentijdse uitstraling.