Menu
organiseren

Hip & Trendy personeelsfeest in Amsterdam

Wij nodigen u op hippe wijze uit voor dit hippe Hip Feest in het hippe Amsterdam! Op een hippe locatie wordt u met een hippe cocktail door een hippe doorbitch ontvangen in een super hippe sfeer, waar u op hippe wijze kunt genieten van 4 hippe uren hip entertainment!

Wat kunt u tijdens deze hippe party verwachten?
Uiteraard kunt u op de hippe ambiance, op de hippe dansvloer genieten van de door een hippe DJ gedraaide hippe hiphop of andere hippe muziek (hippe hits van het hippe heden tot in het hipste verleden), hippe gastvrouwen die u op hippe wijze de hipste drankjes serveren (hips …!) die door hippe cocktailshakers met de meest hippe ingrediënten zijn geshaket.

Tussendoor, terwijl u van uw hippe drankje geniet en een hapje van uw hippe hapje hapt, treedt er een hippe zanger en/of hippe zangeres voor u op, die uiteraard de hipste songs ten gehore zal brengen. Deze hippe 4 uur durende party zal worden vastgelegd door een ultra hippe fotograaf die de meest hippe foto’s zal maken van u en uw hippe gezelschap

“Nogmaals dank voor het regelen van ons bedrijfsuitje. Het was een zeer geslaagde avond. Niets op aan te merken.” Aldus L. Bakkenes

Bekijk en boek hier dit Hip & Trendy bedrijfsfeest in Amsterdam of bekijk hier het totaal aanbod van bedrijfsfeesten in Amsterdam!

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Feest.nl