Menu
organiseren

Inspirerend Vergaderen in Noordwijk aan Zee

De Kerk aan zee – Inspirerend vergaderen
De Kerk aan Zee van Klooster | Podium is een inspirerende locatie voor zakelijke evenementen zoals vergaderingen, diners, seminars, congressen, trainingen, workshops, productpresentaties, recepties, enzovoort. Meestal is de uiteindelijke organisatie maatwerk, maar wij hebben ook arrangementen. Bovendien werken we samen met de grotere hotels in Noordwijk en bestaan er packagedeals voor als gasten na een evenement willen overnachten in Noordwijk.

Vergaderen met net even iets meer
Uniek aan de Kerk aan Zee in Noordwijk is de combinatie locatie, gebouw en inrichting. Noordwijk heeft als badplaats allure en ligt op slechts 20 minuten afstand van Schiphol. De sobere en lichte Kerk aan Zee met z’n hoge, halfronde plafond en de prachtige glas in lood ramen is op zich al indrukwekkend. Maar met behulp van moderne kunst en artistieke interieurobjecten is in het gebouw een inspirerende, rustige en intieme sfeer gecreëerd. Dit is dan ook een prachtige locatie voor zakelijke evenementen.

Zeker als u weet dat de kerk 100 meter van het strand ligt. Activiteiten in de kerk zijn dan ook prima te combineren met bijvoorbeeld outdooractiviteiten aan het strand. De grote hotels in Noordwijk, zoals Grand Hotel Huis ter Duin, de Hotels van Oranje en het Palace Hotel bevinden zich op 3 minuten loopafstand.

Capaciteit
Onze galerie beslaat plusminus 400m2, heeft een podium en biedt ruimte aan maximaal 250 zitplaatsen in theater- opstelling. De kerk heeft daarnaast nog een kapel die ongeveer 200 m2 groot is.

Maar ook voor kleinere groepen kunnen wij een intieme sfeer creeeren, zodat u zich helemaal thuis zult voelen bij ons en uw meeting succesvol zal verlopen.

Op maat gemaakte programma’s
Klooster biedt tailormade programma’s voor organisaties die iets bijzonders willen ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan vergaderingen in combinatie met een lezing, een outdooractiviteit, muziekuitvoering, hight tea, of modeschow. Of anders management- en leiderschapstrainingen, communicatie- en mediatrainingen. U wordt daarbij begeleid door gespecialiseerde coaches en trainers. De ruimte kan naar eigen wensen worden ingericht. Uiteraard kan dit alles gefaciliteerd worden met lunch, drank en diners(vergaderarrangementen).
Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden.