Menu
organiseren

NIEUW: 32-uurs Vergaderarrangement in de Veluwse bossen in Nunspeet

Even weg uit de dagelijkse werksleur en effectief vergaderen? Ontmoet uw collega’s of relaties dan bij deze mooie locatie in Nunspeet. Goed bereikbaar en prachtig gelegen in de Veluwse bossen. Met diverse ruimtes beschikt deze locatie over veel mogelijkheden en kunt u hier uitstekend meerdaags vergaderen. Deze locatie is zeer centraal gelegen; op maar 400 meter van de A28.

Inspirerend zakendoen
In onze zalen zijn diverse vergaderopstellingen en combinaties van zalen mogelijk. Of het nu gaat om een dag of om een meerdaagse bijeenkomst; u kunt alle kanten op. Vanzelfsprekend zorgen wij dat de door u gereserveerde ruimte in de gewenste opstelling staat. Alle zalen zijn voorzien van airco, telefoon en wifi. Audiovisuele hulpmiddelen als een beamer, flipover en scherm staan gebruiksklaar voor u in de zaal.

Wij beschikken over 6 verschillende vergaderzalen + een Irish Pub voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. Ook voor een congres tot maximaal 350 personen kunt u bij ons terecht!

Blokhut de Boomstronk
Één van onze vergaderzalen waar u bijzonder kunt vergaderen is Blokhut de Boomstronk.

Blokhut de Boomstronk is een unieke locatie voor feesten, partijen, recepties, zakelijke bijeenkomsten en nog veel meer. Onze gezellige blokhut beschikt over een prachtige serre en 2 open aarden voor extra sfeer en gezelligheid. Op het ruime privéterras met loungehoek is het heerlijk genieten en met de heaters is het ook in de wat koudere maanden comfortabel. En natuurlijk is blokhut de Boomstronk van alle gemakken voorzien zodat uw gasten niets te kort komen.

 • Voor groepen van 20 – 120 personen
 • Originele zaal voor feesten en bijeenkomsten
 • Grote keuze uit buffetten vers vanuit eigen keuken

Teambuilding
Naast vergaderen kunt u bij ons terecht voor diverse teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u tijdens of na uw bijeenkomst even de zinnen verzetten. Wat dacht u van handboogschieten, een Solex of Segway tour, een wildspeurtocht onder begeleiding van Co de Boswachter, een stoere Land Rover tocht over de Veluwe of varen op het Veluwemeer (zeilen, sloep of rondvaart) vanuit Elburg of Harderwijk.

Dit Vergaderarrangement in de Veluwse bossen arrangement is inclusief:

 • Ontvangst met koffie, thee en cake
 • 5 dagdelen gebruik van de vergaderzaal
 • Onbeperkt koffie en thee tijdens de vergadering
 • 2x een uitgebreide zakelijke lunch
 • 1x een heerlijk 3-gangen diner
 • 1 Overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet
 • Onbeperkt internet
 • Gebruik van beamer, flipover/whiteboard en stiften in de zaal

Klik hier voor meer informatie over dit vergaderarrangement in de Veluwse bossen. Liever een andere locatie, bekijk hier het totaalaanbod van Vergaderen in de natuur.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl