Menu
organiseren

NIEUW – Prachtig landgoed midden in de Voerstreek

Onze unieke all-inclusive vergaderarrangementen zijn erop gericht uw bijeenkomst zo comfortabel en productief mogelijk te maken. Graag stellen wij met u een op maat gemaakt pakket samen dat volledig aan uw wensen en behoeften voldoet.

Het Landgoed
U vindt de stijl en sfeer van het landgoed volledig terug in de ruime en rijk uitgeruste meetings- en vergaderruimtes welke zijn voorzien van de modernste technieken om het maximale uit uw bijeenkomst te halen. De natuurlijke ambiance, de alom aanwezige kunstobjecten en het spectaculair uitzicht op park, vijvers en landerijen van het heuvellandschap in de Voerstreek verheffen de geest.

De lunches en diners, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van producten van eigen land, worden geserveerd in een van de sfeervolle restaurants of op de bijbehorende terrassen aan de vijvers.

All-inclusive vergaderen
Onze unieke all-inclusive vergaderarrangementen zijn erop gericht uw bijeenkomst zo comfortabel en productief mogelijk te maken. Graag stellen wij met u een op maat gemaakt pakket samen dat volledig aan uw wensen en behoeften voldoet. Wij denken graag met u mee! Het unieke all-in concept zorgt tevens voor een comfortabele afsluiting, zonder onverwacht (hoge) kosten achteraf!

Ook zijn er diverse vergaderbreaks mogelijk!

Bekijk hier de diverse vergaderarrangementen.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl