Menu
organiseren

NIEUW: Tribute To The Cats Band – Avondje uit en Overnachten in Brabant

Tribute to the Cats Band komt voor de 2e keer naar Rosmalen en wel op vrijdag 8 juli 2016! Geniet van een geweldige avond uit met een leuke show en blijf overnachten in dit prachtige 4-sterren hotel.

Bands uit het verleden leven voort via radio of televisie, maar ook doordat fans en nieuwe bands aandacht schenken aan hun oude helden. Het is dan ook prachtig als er weer een bootleg band opduikt die in de sporen treedt van een grote popgroep. In 2003 ging de eer naar The Cats, de roemruchte Volendammer succesformatie, die hit na hit scoorde en bijna altijd in de Top 10 van de Nederlandse Top 40 te vinden was. Als je naar de radio luistert hoor je ze vaak voorbij komen, die oude successen van The Cats uit Volendam. Een band die eigenlijk niet meer weg te denken valt uit de Nederlandse popgeschiedenis.

Het hotel en de faciliteiten
Het comfortabele hotel ligt aan de Rosmalense plas en op 10 minuten rijden vanaf het centrum van de Bourgondische en bruisende stad Den Bosch. Het hotel is makkelijk bereikbaar en direct gelegen aan de A2, afrit 20. Van een sfeervol restaurant tot een gezellige bar, dit hotel heeft het allemaal.

Het hotel beschikt over vele faciliteiten. Het hotel beschikt over 86 comfortabele kamers en biedt daarnaast faciliteiten zoals een sfeervol a la carte restaurant, gezellige bar, royaal terras, lift, fietsverhuur en gratis parkeren.

Dit arrangement is inclusief:

  • Ticket voor Tribute To The Cats*
  • 1x Een 3-gangen diner
  • 1x Overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Prijs: € 89,00 p.p. op basis van een 2-persoons comfortkamer

Klik hier voor een vrijblijvende offerte! Meer avondjes uit? Bekijk hier nog 240+ arrangementen voor een heerlijk avondje uit!

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Feestkrant.nl

The post NIEUW: Tribute To The Cats Band – Avondje uit en Overnachten in Brabant appeared first on Zakelijk.nl.