Menu
organiseren

NIEUW: Vergaderen aan de Utrechtse grachten

Deze prachtige historische vergaderlocatie is gelegen aan de Utrechtse grachten in het mooie centrum van Utrecht. De locatie is vanaf het Centraal Station goed te bereiken. Voor uw vergadering, training of boardmeeting kunt u hier uitstekend bijeenkomen.

Persoonlijke service op de locatie
De Zilveren Vosch is een prachtige vergaderlocatie voor trainingen, vergaderingen en bijzondere gelegenheden. Het pand, ooit een internaat, herbergt in totaal 1.400m2 waaronder een concertzaal en kapel. De medewerkers van de locatie zijn er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden en elke bijeenkomst tot een succes te begeleiden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om dit te realiseren. Met de vele verschillende ruimten, zalen en de persoonlijke service kunnen wij naadloos aansluiten op uw wensen.

De Zalen en verschillende Ruimtes
De locatie beschikt over 7 zalen, allen in een bijzondere en eigen sfeer en stijl. Meerdere dagen vergaderen is hier dus niet steeds hetzelfde. De zalen variëren in oppervlaktes en zijn in diverse opstellingen beschikbaar van 2 tot 120 personen.

Naast de zalen beschikt de locatie over een binnentuin. Deze tuin aan de achterzijde van het pand geeft een extra dementie aan de locatie. Even een frisse neus halen in de pauze, met lekker weer buiten een broodje eten of een borrel nuttigen na afloop van de bijeenkomst, dit alles bij is mogelijk bij De Zilveren Vosch.

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van dit ‘Vergaderen aan de Utrechtse grachten‘ arrangement. Of klik hier voor meer moderne vergaderlocaties.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl