Menu
organiseren

Nieuwe binnenkomer – Vergaderaanbieding in Valkenburg

Vergaderen in een bijzondere en unieke locatie in Valkenburg Zuid Holland. Bij ons staan persoonlijke service en aandacht hoog in het vaandel.

Ideale locatie voor 2-daagse heisessie!
Even met elkaar de rust op zoeken, om op een warme en inspirerende plek met elkaar door te spreken? Deze bijzondere locatie is dé plek voor groepen die graag uitstekend bediend willen worden, maar ook warmte en vriendelijkheid van de locatie verwachten!

Bovenal draagt uw aanwezigheid een maatschappelijk doel: de vergaderlocatie gebruikt zijn commerciële activiteiten om de zorgactiviteiten (dagopvang mensen met beginnend dementie) beter, maar toch betaalbaar te kunnen aanbieden.
Daarnaast werken wij uitsluitend met biologisch groente en fruit en lokale leveranciers. MVO 2.0 dus!

De Herberg
De Herberg is gevestigd in een 120 jaar oud monumentaal pand. In 2015 is dit pand compleet gerenoveerd met het doel een warme plek te bieden voor mensen van allerlei pluimage. Van succesvol zakenman tot gestrande reiziger.

De herberg ligt direct aan de rijn en heeft een grote eigen tuin. Parkeren kan op het terrein. Omdat wij een eigen aanlegsteiger hebben, is het huren van een sloep voor een boottochtje naar historisch Leiden of de Kagerplassen een aanrader! Maar wat denkt u van een kookworkshop in de Herberg. Onze kok Benjamin heeft zijn baan in een Michelin restaurant opgezegd om in de Herberg passie voor koken te delen mét mensen!

Op de 1e en 2e verdieping bevinden zich totaal 8 zeer ruime 2-persoonskamers. Ook deze zijn tijdens de renovatie compleet vernieuwd!
De vergaderzaal is professioneel aangekleed, maar daarnaast ook warm en gezellig. Een grote boekenkast bieden u de mogelijkheid weg te dromen in wereldwijde verhalen tijdens de ontspannende uren.

De stilteruimte op de 2e verdieping maken het geheel af. Een heerlijke plek om tot rust te komen en/of na te denken over levensvragen.

Bij dit meerdaags vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst in de Herberg
  • 2 dagen huur vergaderzaal
  • Beide dagen koffie, thee, water en koekjes in de zaal
  • 4 x Break met verrassingssnack
  • 1 x Lunch op de dag aankomst
  • 1 x 12 uurtje 3-gangen maaltijd van seizoensgebonden producten
  • 1x Een 3 gangen diner
  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • Prijs: € 175 p.p.

Klik hier en lees meer over de omgeving en bekijk het programmavoorbeeld of bekijk hier meer buitengewone vergaderlocaties.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl