Menu
organiseren

Op zoek naar een vergaderlocatie op het strand van Zandvoort

Zandvoort is één van de bekendste en populairste kustplaatsen van Nederland en dat is niet zonder reden. U vindt er een breed en uitgestrekt zandstrand van ruim 9 kilometer lang. Alle ruimte dus om even een frisse neus te halen tussen de vergadersessies door. Als u voor een training of vergadering kiest voor Zandvoort heb ik een unieke locatie voor u gelegen OP het strand en voor een fantastische prijs. Echt een bijzondere vergaderlocatie op het strand in Zandvoort!

De combinatie van het strand en de vrije, gemakkelijke en ongedwongen sfeer bij deze vergaderlocatie OP het strand zorgen ervoor dat u creatief en ontspannen kunt vergaderen.

Er kan in verschillende ruimtes worden vergaderd. Van kleine brainstormruimte in het paviljoen tot het aparte Beachhouse waar presentaties gegeven kunnen worden. Natuurlijk zorgen wij voor genoeg koffie, thee en koud water. Flexibel werken in een inspirerende omgeving, dat is wat deze vergaderlocatie aanbiedt. Om de vergadering in sfeer af te sluiten kunt u napraten onder het genot van een koud biertje en de Safari braai (BBQ).

Een vergaderarrangement kunt u al boeken vanaf € 18 p.p. Uiteraard is het mogelijk om uw vergaderarrangement uit te breiden met activiteiten of een compleet avondprogramma. Past deze locatie helemaal bij uw wensen, vraag dan gerust een offerte online aan of bel gratis 0800-7807807.

Met hartelijke groet,

Christel Gieling
Zakelijk.nl