Menu
organiseren

Redactie tip: 24-uurs vergaderarrangement in Zeeland

24 Uur vergaderen aan de Zeeuwse kust in Burg-Haamstede. Ruimte, daglicht, goede stoelen, draadloos internet en uitstekende presentatiemogelijkheden vormen de standaard uitrusting van alle vergaderruimtes.

Zalen
Daar wij voldoen aan de hoogste kwalificatie voor vergaderaccommodaties bieden wij u een tweetal boardrooms waar de hoge mate van comfort en privacy bijdraagt aan het succes van uw zakelijke meeting of ontmoeting. Met veel licht en een prachtig uitzicht op de voortuin biedt ook uw boardroom de weidsheid van het Zeeuwse land.

Uiteraard is uw boardroom ingericht met comfortabele stoelen aan een grote ovale tafel. Grenzend aan de boardrooms bevinden zich de openbare ‘break-out ruimtes’ en het zonneterras die u de mogelijkheid bieden om uw breaks een maximaal effect te geven.

Daarnaast beschikken wij over vier ruime vergaderzalen die in elke gewenste opstelling gezet kunnen worden. Tevens kunnen de zalen worden uitgebreid naar één grote ruimte met een capaciteit van ca. 250 personen.

Reviews:

✔ “Vanuit de vergaderzaal liepen we zo het zonneterras op. In de break hebben we over het strand gewandeld. Vergaderfaciliteiten en alles eromheen was uitstekend in orde.” Aldus Dhr. de Bruin
✔ “De vergadering is een groot succes geweest. De overnachting is daarbij een goede keus geweest. Men vond het heerlijk om na de vergadering te genieten in het zwembad, in de sauna en in het Turks stoombad.”

Klik hier voor meer informatie of vraag direct een Vrijblijvende offerte aan of bekijk hier het totaalaanbod van meerdaags vergaderen.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl