Menu
organiseren

Redactie TIP: Beleef het Plezier Circuit op de latten

“Omdat wij een kleine groep hebben onder de 10 is het altijd moeilijk zoeken want niet overal kun je terecht met een kleine groep. Maar de dag was zeeer goed geslaagd en het eten was bijzonder lekker. Zeker een aanrader.” Aldus N. Derks die met het bedrijf het Langlauf Plezier Circuit bedrijfsuitje heeft gedaan!

Een actief groepsuitje met Oostenrijkse flair. U legt een spectaculair parcours af. Dit skiparcours bevat onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer. Alle spellen staan garant voor reuzeveel plezier,ongeacht leeftijd en conditie. Onderweg is er een ”Gluhweinpauze” ingericht zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. En let op! hiervan worden filmopnames gemaakt!!! Aansluitend gaat u genieten van een uitgebreid buffet en zult u wel (of niet meer) bijkomen tijdens de après ski party, waarbij de gemaakte film van uw activiteiten wordt vertoond!

Dit hilarische uitje heeft een gemiddelde beoordeling van 8,7. Een erg leuk uitje waarbij u gastvrijheid, kwaliteit en originaliteit kunt verwachten. Aanbevolen door boekers en de redactie van Zakelijk.nl.

Klik hier als u meer wilt weten over dit uitje of bel 0800 – 7 807 807 voor eventuele vragen.

Lees alle beoordelingen over het unieke bedrijfsuitje op de latten – Het Langlauf Plezier Circuit.

Met recreatieve groet,

Christel Gieling
Zakelijk.nl