Menu
organiseren

Review-tip: 8 uurs vergaderarrangement op een kasteel in Midden Limburg

De ambiance van vroeger met de techniek van nu. Alle facetten van het landgoed, zoals de mooie zalen, de rust, de service en de verfijnde keuken zorgen ervoor dat vergaderen een waar genot wordt.

Kamers & Zalen
Het landgoed beschikt over 24 hotelkamers. In combinatie met het op 4 km afstand gelegen “zuster” hotel Boshotel Vlodrop****, beschikt Landgoed Kasteel Daelenbroeck over 100 hotelkamers. Landgoed Kasteel Daelenbroeck heeft vanaf 4 tot 150 personen een passende zaal voor u. De grote zalen zijn voorzien van airco en moderne communicatie- en presentatieapparatuur.

Review
“Onze regionale personeelsdag in Kasteel Daelenbroeck was geslaagd, en dat komt mede door de prachtige locatie, de ligging en het fantastische eten, zowel de lunch als het diner. Het personeel was heel klantvriendelijk en behulpzaam, ik kon van alles vragen, ze kwamen altijd met een antwoord of hulp als ik daar om vroeg.” Aldus M. van Tussenbroek

Bij dit 8 uurs vergaderarrangement is inbegrepen

  • Gebruik van een zaal met de door u gewenste tafelopstelling
  • Koffie en vlaai, naar wens geserveerd bij ontvangst of tijdens een pauze
  • Lunch: Uitgebreide koffietafel met diverse broodsoorten, beleg, een kop soep, één warm gerecht, zuivelproducten en vers fruit, of een
  • licht 3-gangenlunchmenu, indien gewenst geserveerd binnen een uur
  • Koffie en thee tijdens de vergadersessies
  • Flip-over met stiften en projectiescherm
  • Prijs: € 39,50 p.p. op basis van een koffietafel en € 65 p.p op basis van een 3-gangen lunch

Klik hier en lees meer over de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bekijk hier nog meer Vergaderen op een Kasteel!

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl