Menu
organiseren

Review Tip: Zeilen en Koken bij Restaurant de Mandemaaker

Varen op een Antieke Zuiderzee botter is een belevenis op zich. Zeilen hijsen, zwaarden trekken, koers bepalen en de helmstok vasthouden zijn de ingrediënten om een leuke middag te beleven. Na dit avontuur is er weinig tijd voor Visserslatijn het volgende staat al voor u te wachten. Absoluut nieuw en uniek in de wijde omgeving is onze goed geoutilleerde, professionele ‘KookStudio’. Het is dé uitgelezen plek voor een bijzonder, actief en gezellig samenzijn. Samen koken ontspant, bindt en inspireert! U gaat onder leiding van een professionele kok aan de slag.

Het programma
15.00 uur Ontvangst met koffie, thee en plakje Natte Keek
15.30 uur Palaver met historische vertelling
15.45 uur Vaartocht Met authentieke Zuiderzee Botter(s). Gedurende de tocht onbeperkt consumpties, een Uitvaardertje en verse Haring
17.45 uur Aankomst Haven van Spakenburg
18.00 uur Begin Kookworkshop
22.00 uur Einde Arrangement

Thema kiezen
Voor de kookworkshop kunt u kiezen uit een thema. Dit zijn de mogelijkheden:

Visbereidingen / Schaal- en Schelpdieren*
Frans
Italiaans
Indisch
Thais
Coscher
Bonbons maken
Patisserie
“Freestyle” (pure smaken van ingrediënten)
Seizoensgebonden kookworkshops* (wild, asperges etc.)
* bij dit thema is een meerprijs van toepassing

Review: ”Wij zijn met het personeel van 6 locaties een heerlijke dag uit geweest. Tijdens het zeilen, hebben diverse mensen elkaar op een andere manier leren kennen. Ook de kookworkshop zorgde voor een leuk onderling contact.”

Ga met uw eigen bedrijf zeilen en koken bij restaurant de Mandemaaker.