Menu
organiseren

Sfeervolle vergaderlocatie in Twente

Een vergaderlocatie met karakter …, een verhaal …, een bijzondere sfeer …. Sinds 1881 is Tante Sien een begrip in het Twentse Vasse en omstreken. De locatie begon ooit in het jaar 1700 als een boerentapperij en gedurende anderhalve eeuw ging het bedrijf over van vader op zoon. In 1881 kreeg het een vergunning voor de verkoop van “stercken drank” en werd een gedeelte van de boerderij in gebruik genomen als hotel.

Bij Tante Sien vergadert u in een informele, huiselijke sfeer.
De vergaderruimtes, hotelkamers en het restaurant zijn gevestigd in een typische, authentieke Twentse boerderij. De sfeer van weleer is hier bewaard gebleven, maar wel gecombineerd met moderne voorzieningen, alle benodigde faciliteiten en uiteraard gratis wifi.

De grootste vergaderruimte biedt ruimte aan maximaal 300 personen. Zowel kleinschalige vergaderingen als grote presentaties of bedrijfsuitjes komen in deze huiselijke omgeving uitstekend tot hun recht.

Wij hebben al een 4-uurs vergaderarrangement vanaf € 17,50 die u uiteraard kunt uitbreiden zoals u dat wenst. Zoekt u dus nog een sfeervolle vergaderlocatie in Twente informeer dan zeker naar de mogelijkheden van deze vergaderlocatie. Een offerte op maat kunt u online online aanvragen of bel gratis 0800 – 7807 807.