Menu
organiseren

Stadion in Zwolle als Vergaderlocatie

Een congres of vergadering verzorgen in een voetbalstadion is tegenwoordig bij veel stadions al wel mogelijk. De faciliteiten die hiervoor vereist zijn zijn natuurlijk wel iets anders dan bij een voetbalclub. Dat neemt niet weg dat de locaties die zich op de vergadermarkt begeven van enorm hoge kwaliteit zijn.

Deze week hebben we weer een fantastische locatie mogen toevoegen aan ons uitgebreide aanbod en wel het Meeting Center van het IJsseldelta Center.

Deze congres- en vergaderlocatie heeft rondom het centrale evenementenplein 28 zalen en meetingrooms die naar wens aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Van vergaderzalen en informele corners in Hotel Lumen (met 125 hotelkamers) en Bluefinger Restaurant tot en met exclusieve Businessclub Lounges en skyboxen met natuurlijk uitzicht op de middenstip van het PEC Zwolle voetbalveld.

De link tussen business, sports en pleasure is snel gelegd als u een congres bijwoont of komt vergaderen in het IJsseldelta Center.

Wilt u uw congres, training of vergadering de volgende keer ook in deze schitterende congres- en vergaderlocatie houden?
Kijk dan hier voor een mooie aanbieding.