Menu
organiseren

Teambuilding in Brabant – Beleef het Wildwesten de Jungle en de Oase

Een (ont)spannend programma op een unieke locatie. Dit teambuilding arrangement is onderverdeeld in 3 thema’s: Westerndorp Falls City, een oase met kamelen en Oosterse marktplaats en een Jungle met papegaaien en flamingo’s. U kunt uw bedrijfsuitje of groepsuitje hier invullen met activiteiten in diverse thema’s. De teambuilding activiteiten bij deze unieke locatie worden het best omschreven als avontuurlijk, plezierig, origineel, gezellig en uitdagend.

Programma: (De genoemde tijden zijn een indicatie)
14.00 – 14.15 uur Ontvangst
Ontvangst van de gasten op de veranda met koffie/thee en een hapje, gevolgd door het verdelen van de groepen. Alle activiteiten zullen door elke groep gevolgd worden. Elk thema duurt ongeveer 50 minuten. Na elk spelonderdeel komen alle gasten bijeen op de veranda voor een korte pauze.

14.15 – 17.45 uur: Activiteiten
De activiteiten, bestaande uit:

 • De oase:
  Ringsteekspel op kamelen
  Demonstratie met slangen
  Optreden van een buikdanseres
  Uw lef wordt op de proef gesteld door enkele wurgslangen. In deze educatieve “meet and greet” leert u dat slangen eigenlijk helemaal niet zo eng zijn als de meeste mensen denken. Vervolgens betreedt de dochter van de sultan, Sharraima, de tent om de gasten te betoveren met haar dans.
  Daarna de bedoeling om in een hilarisch ringsteekspel op de rug van het schip van de woestijn zoveel mogelijk ringen te zien bemachtigen.
 • Het westerndorp:
  Spijkerbroekhangen
  Spijkerslaan
  Schieten (vanaf 12 jaar)
  Westerndorp Falls City bestaat uit enkele winkels, een smit, een sherriff’s office met jail, een saloon, hotel en een paar stallen met koeien en paarden.
  Onze cowboys zullen u en uw gasten rondleiden en uitdagen tot enkele originele westernspellen waaronder: schieten, spijkerbroekhangen en spijkerslaan.
 • De Jungle:
  Pijl en boogschieten ( vanaf 12 jaar)
  Kokosnootschieten
  Omringd door bamboe, kleurrijke papegaaien en flamingo’s ligt het basiskamp van Sem.

Hij begeleidt u en uw gasten op deze jungletrail.

Het eerste onderdeel bestaat uit het zoveel mogelijk kokosnoten uit de boom schieten met een reuzenkatapult waarna de trail word vervolgd en u uw kunsten met de pijl en boog kunt vertonen.

Dranken tijdens het spelprogramma:
Cola, cola light, seven-up, spa blauw, spa rood, liptonice, sinas, appelsap, bitter lemon en Jus d’orange.
Tijdens de activiteiten worden diverse bittergarnituren uitgeserveerd.

17.45 uur Cocktail Time
Er word een cocktailtje geserveerd waarna de prijsuitreiking plaats vind, onder het genot van een drankje kunnen de gasten napraten over deze gezellige dag.

De bar is geopend en de volgende dranken worden geschonken:

 • Frisdranken: Cola, Cola light, Seven-up, Spa blauw, Spa rood, Liptonice, Sinas en Jus d’orange
 • Bier: Dommelsch v/d tap. Jupiler Malt
 • Wijnen: Droge en zoete witte wijn, rode wijn en rosé.
 • Warme dranken: koffie en thee.

18.30 uur Einde
Bedanken van de gasten en einde.

Boek deze Teambuilding in Brabant al vanaf €63,- p.p. Voor meer teambuildingsmogelijkheden klik hier en bekijk het totale aanbod van teambuilding in heel Nederland.

Teambuilding in Brabant

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl