Menu
organiseren

Tip: Amsterdamse avond

Midden in de Jordaan wordt u welkom geheten door Nelis en Leentje; u weet wel, van dat leuke Jordanese restaurantje! Beleef een fantastisch Amsterdams feestje met het volgende Personeelsfeest!

Leentje nodigt u uit om lekker aan te schuiven en schenkt, in afwachting van een heerlijk diner, alvast iets lekkers in. Intussen bindt Nelis zijn buikschuiver voor en schraapt zijn keel voor het eerste levenslied. Zit u op uw gemak? Nou, niet lang meer…!

Beleef een fantastische avond in Amsterdam met uw personeelsfeest
Nelis en Leentje (maar vooral Leentje!) vertellen u de meest wilde verhalen over u en uw groepsgenoten tijdens deze Amsterdamse avond. Blijkt dat ze uw buurman hebben gezien in de Rosse Buurt! En niet 1 keer, nee.. met een bepaalde regelmaat! En uw vrouw wordt zeer frequent op de PC Hooft gespot, samen met een andere man! Weet u gelijk waar uw huishoudbudget blijft?

Haha, allemaal flauwekul natuurlijk (maar tòch)!
Nelis, Leentje en Ciske trakteren u op onvervalste Jordanese humor. Ze spelen samen met u een ludieke Mokumse quiz en verwachten dat u uit volle borst meezingt met de meest hartverscheurende smartlappen.

Heerlijk dineren, onvervalst Mokumse gezelligheid en meezingen met prachtige Jordanese liederen; dàt is de Amsterdamse Avond!

Bij deze Amsterdamse avond is inbegrepen:

  • 19.40 – 20.00: Voorgerecht
  • 20.00 – 20.40: Smartlappen zingen en ijsbreker
  • 20.40 – 21.30: Hoofdgerecht
  • 21.30 – 22.00: Jordaanquiz
  • 22.00 – 22.15: Nagerecht
  • 22.15 – 23.00: Voetjes van de vloer

Klik hier voor meer informatie over deze Amsterdamse avond of bekijk hier het totaalaanbod van Amsterdamse bedrijfsuitje.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl