Menu
organiseren

Tip! Vergaderen aan het de kust in Noord-Holland

Vergaderen Aan de kust. Goede vergader locaties, bij het strand voor inspirerende Meetings.

Top 5. Vergaderen aan de Kust!

 • Vergaderen op het strand van Zandvoort
  Onze Beachclub in Zandvoort is als locatie uitstekend geschikt voor een vergadering. Wij bieden jullie onze exclusieve boardroom, speciaal voor vergaderingen in een rustige en relaxte omgeving. Deze ruimte is standaard voorzien van wireless internet en de mogelijkheid tot aansluiting van 220V.
 • Meerdaags Congres organiseren? Top congreslocatie in Egmond aan Zee
  Een meerdaags congres organiseren in een 4-sterren locatie met uitstekende congres- en vergaderzalen, vele subzalen, restaurants en het strand op loopafstand om even uit te waaien tussendoor of na een intensieve congresdag? Dit is uw top congreslocatie!
 • 2-daags vergaderarrangement aan het strand in Egmond aan Zee
  Vergaderen aan het strand in Egmond aan Zee doet u met dit 2-daags vergaderarrangement. Vergaderen en na de meeting even uitwaaien op het strand. Een schitterende 4-sterren locatie, ideaal voor uw zakelijke bijeenkomst.
 • 24 uurs vergaderarrangement in Wijk aan Zee
  Vergaderen aan de kust van Noord-Holland met een schitterend uitzicht op zee, strand en duinen. Vergaderruimtes voor 5 tot 150 personen. Inspirerend, rustgevend, zakelijk en verfrissend.
 • 2 daags Vergaderarrangement in Bergen aan Zee
  Vergaderen aan de kust zorgt altijd voor inspiratie! Ons conferentiehotel ligt op 100 meter van het strand en biedt vele faciliteiten om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl