Menu
organiseren

Top 3 – 32 Uurs Vergadering aan de kust

Beste lezer ik wil u vandaag meenemen in de wereld van 32 Uurs Vergadering aan de kust.

Wilt u echt even helemaal weg van alle drukte op het werk. Wilt u zich echt goed kunnen concentreren op de vergadering, maar ondertussen ook nog even lekker ontspannen, dineren en overnachten? Dat is een 32-uurs vergadering aan de kust misschien wel wat van u.

Zie hieronder 3 goede mogelijkheden voor uw 32-uurs vergadering aan de kust.

2-daags vergaderarrangement aan het strand in Egmond aan Zee
“Een tweedaags arrangement in Hotel Zuiderduin is zeer comfortabel. De prijs en kwaliteit verhouding is prima. Als de zon schijnt is er toch ook een beetje vakantie gevoel ondanks dat we hard aan het werk zijn tijdens verblijf.”

MEGA-ACTIE op een 2-daags VERGADER arrangement in Renesse
“Prima accomodatie en uitstekende verzorging”

2 Dagen Vergaderen aan het strand in Bergen aan Zee
“Erg leuke en mooie locatie. Fijne kamers, goed bed en fijne douche. Vanuit het hotel was alles perfect geregeld, erg behulpzaam en klantvriendelijk. De ochtend hebben wij een wandeling met de boswachter gedaan (geregeld vanuit hotel) erg leuk en leerzaam en goede start van de dag.”

Graag helpen wij u verder
Bovenstaande arrangementen zijn slechts een greep uit ons aanbod van meerdaagse vergaderingen. Bekijk hier ons volledige aanbod van onze meerdaagse vergaderingen. Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw vergadering? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vergaderspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl