Menu
organiseren

Top 3: Bedrijfsuitjes in Den Haag

Den Haag is de koninklijke hoofdstad van ons land en de stad van de regering en het parlement. Tevens is Den Haag de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Met het Binnenhof, Mauritshuis, het Gemeentemuseum en de gebouwen van H.P. Berlage is Den Haag zeker het bezoeken waard. Bekijk onze top 3 bedrijfsuitjes in Den Haag!

Personeelsuitje in Den Haag – Speel Stads Monopoly met uw bedrijfsuitje
Houdt u wel van een uitdaging en wilt u wel eens weten wie het snelst rijk kan worden bij een stadsspel? Speel in het echt Stads Monopoly in Den Haag. In teams gaat u de stad in en strijdt u in teams tegen elkaar. Een leuke uitdaging voor uw volgende bedrijfsuitje in De Haag!

Speel het Mollenspel met uw team in Den Haag
Zelfs uw beste collega is tijdens dit programma niet te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel! Lukt het u om ondertussen de mol te ontmaskeren? Speel het Mollenspel met uw team in Den Haag.

The Hunt for Mister Unique – uitdagend teamuitje in Den Haag
In het centrum van Den Haag loopt Mister Unique rond. Het doel is hem zo snel mogelijk te vinden. Voordat u echter op jacht kunt gaan naar Mister Unique, moet u eerst Mister X en Mister Y vinden. Zij lopen als onbekenden in de binnenstad rond en hebben essentiële informatie om uiteindelijk bij Mister Unique te komen.

Op zoek naar meer groepsuitjes in Den Haag?

Met hartelijke groet,
Zakelijk.nl