Menu
organiseren

Top 3. Culinaire vergaderarrangementen in Overijssel

Combineer uw vergadering met een culinair arrangement. Eten op niveau of samen genieten van een kookworkshop of wijnproeverij. Bekijk hieronder onze Top 3. Culinair vergaderen in Overijssel.

Actief Vergaderen in de Weerribben
Vergaderen in een rustieke en gemoedelijke sfeer in één van de ruimtes van ’t Binnenhof, een voormalige rietgedekte boerderij gelegen in één van Nederlands mooiste natuurgebieden: de Weerribben. Ontspan tussen de vergader- en trainingssessies door in het zwembad, met de verschillende sportfaciliteiten, tijdens een wandeling door het natuurgebieden geniet van een lunch in de serre of een drankje in het café. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs.Wilt u meer ontspanning? Een tienmeerkamp, klootschieten op de weg en het water, lopen op het water (aquabubble), hand- en kruisboogschieten, roofvogelworkshop en diverse andere activiteiten behoren ook tot de mogelijkheden.

Wilt u meerdere dagen? Dat is mogelijk met een (volledig verzorgd) verblijf op het aangrenzende villapark de Weerribben, waar u de service van een hotel en de privacy van een eigen woning wordt geboden.

Culinair vergaderen – Meeten & Tapasbuffet in Overijssel
Als u op een goede manier wilt investeren in uw zakenrelaties dan zijn rust en concentratie, persoonlijke aandacht en ontspanning belangrijke factoren om het juiste effect te bereiken. Wij kunnen u daarbij op onze vergaderlocatie met een uitstekende accommodatie op de juiste wijze mee bedienen. Wij bieden een gerichte service aangepast aan uw specifieke wensen. Daarnaast verzorgen wij ook graag een stukje ontspanning voor u door middel van een heerlijke culinaire afsluiting van uw bijeenkomst.

Extra mogelijkheden: High Tea, High Flower Tea, High Wine en High Beer

8 uurs vergaderarrangement – Sfeervol vergaderen in Giethoorn
Het hotel beschikt over twee ruimten van verschillende capaciteit die speciaal geschikt gemaakt kunnen worden voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten. Daarbij kunt u denken aan de meest uiteenlopende activiteiten, zoals productpresentaties, trainingen, cursussen of mini-symposia.

Hierbij kunt u vanzelfsprekend gebruik maken van professionele audiovisuele apparatuur, variërend van een geluidsinstallatie tot overheadprojector en video-apparatuur. Wanneer u een zakelijk arrangement combineert met bijvoorbeeld een teambuildings-tocht, een puntertocht, rondvaart, golfclinic of bezoek aan een nationaal park wordt het gegarandeerd een succes!

Of bekijk hier ons totaalaanbod van Vergaderen met diner.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl