Menu
organiseren

Top 3 Meest geboekte bedrijfsuitjes in april

Het lekkere weer is weer in opkomst, tijd voor een leuk bedrijfsuitjes! Benieuwd wat de meest geboekte uitjes in april zijn, bekijk ze hier!

ALL-IN Strandfeest in Scheveningen – leuke activiteit, BBQ en drankjes
Gegarandeerd plezier en alles is geregeld! Geniet met uw collega’s van een heerlijk uitje op het strand van Scheveningen. Kies een leuke creatieve workshop of strand activiteit uit geheel naar eigen keuze. Wanneer jullie terugkomen van het strand zorgen wij voor hete kolen op de BBQ

Review: “Wij hebben allemaal zeer naar ons zin gehad. Goede communicatie met duidelijke afspraken. Het Power Kiten is door iedereen heel erg leuk gevonden. De BBQ was goed verzorgt en de service uitstekend. Een mooie locatie voor een gezellig groeps feest.” Aldus R. Keng

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

HomeZeilenSportief Zeilen
De Nachtmerrie van het Bloedwief – In Utrecht Zeilen met collega’s
Een avondje zeilen op een botter op de vroegere Zuiderzee. Een avontuur op De Nachtmerrie van het Bloedwief van Spakenburgse Botterverhuur.

Dit Zeil arrangement is inclusief

  • Huur schip
  • Catering: barbecue, onbeperkt consumpties
  • Servicekosten
  • Schippersborrel

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Bedrijfsuitje

Kleiduiven schieten in midden Nederland – SUPER groepsuitje
SUPER groepsuitje in het midden van het land. U wordt ontvangen in ons restaurant met koffie en wat lekkers. De begeleiders begeleiden jullie vervolgens naar de schietbaan waar u gaan Kleiduiven schieten en Rifle schieten. Als afsluiting serveren wij een heerlijke Polderlunch.

Review: “Wij zijn met ons team gaan kleiduifschieten, short distance en long distance schieten. De instructrice Linda was erg vriendelijk en leuk in de omgang. De uitleg die in het Engels gedaan moest worden was goed en we hebben erg genoten van onze tijd bij Dorhout Mees. De atmosfeer was erg goed en raden anderen dan ook aan om dit arrangement te nemen.”

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw bedrijfsuitje? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vrijetijdsspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl