Menu
organiseren

Top 3 Vergaderarrangementen in hartje Amsterdam

Kom vergaderen in hartje Amsterdam! Zie hieronder onze opties.

Vergaderen met uitzicht over het IJ – 8-uurs vergaderarrangement
Deze vergaderlocatie in Amsterdam, gelegen aan het Stationsplein, naast het Centraal Station, biedt een prachtig uitzicht over het IJ en de Amsterdamse binnenstad. Een inspirerende locatie voor uw vergadering, training of boardmeeting. De Zilveren Toren beschikt over 9 stijlvol ingerichte vergaderzalen variërend in grootte, geschikt voor gezelschappen tot 80 personen. Alle zalen zijn modern ingericht. De prettige inval van het daglicht en de mogelijkheid voor beheersing van het klimaat maken het verblijf tot een verademing.
Boek hier uw vergadering al vanaf €54,50 p.p.

Top vergaderlocatie in hartje Amsterdam tegenover het Centraal Station
Gelegen tegenover het Centraal Station van Amsterdam bevindt zich deze 4-sterren toplocatie waar alle faciliteiten aanwezig zijn voor een vergadering. Dit unieke hotel beschikt over 10 vergaderzalen en 306 hotelkamers en u kunt hier vergaderen met kleine groepen tot complete congressen. De 10 vergaderzalen van het hotel bieden ruimte voor tot wel 150 personen en hebben diverse faciliteiten
Boek hier uw vergadering al vanaf €65,- p.p.

8-uurs arrangement (incl. lunch) met fantastisch uitzicht over Amsterdam
Deze locatie biedt vergader- en congresarrangementen inclusief zaalhuur, WiFi, beamer, scherm, flipover, lunch en onbeperkt gebruik van koffie, thee, mineraalwater en frisdranken voor een uitstekende prijs. Het vergadercentrum is ontwikkeld met de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid. Energiezuinige geothermische warmtepompen, een uitgekiende isolatie en het gebruik van LEDlampen maken het tot een zeer energiezuinig gebouw.
Boek hier uw vergadering al vanaf €52,- p.p.

Benieuwd naar alle andere mogelijkheden in Amsterdam? Bekijk hier de mogelijkheden.

Met vriendelijke groeten,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl