Menu
organiseren

Top 3 Vergadertips in Amsterdam

Uw volgende Meeting in Amsterdam? Dan hebben wij 3 bijzondere locaties voor u geselecteerd!

Uw zakelijke bijeenkomst in een bijzondere ruimte in Amsterdam
L63 is een kleinschalige en bijzondere vergader- of trainingslocatie met een ruimte van 88m2 in Amsterdam IJburg.

Bij de inrichting is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen. Er staat een houten huisje, opgezet uit gebruikte bouwmaterialen, voor overleg van 2 tot 4 personen. De open ruimte is verder flexibel te gebruiken door de verrijdbare meubels. De bijzondere inrichting en huiselijke sfeer zorgen voor een inspirerende omgeving die bij zal dragen aan het succes van uw bijeenkomst.

Klik hier voor meer informatie

8-uurs arrangement (incl. lunch) met fantastisch uitzicht over Amsterdam
Deze locatie biedt vergader- en congresarrangementen inclusief zaalhuur, WiFi, beamer, scherm, flipover, lunch en onbeperkt gebruik van koffie, thee, mineraalwater en frisdranken voor een uitstekende prijs.

Bereikbaar in Amsterdam
De nabijheid van de A10, het RAI NS-station op 7 minuten loopafstand, de tramhalte voor de deur en voldoende parkeergelegenheid maakt RAI Elicium tot een van de meest bereikbare vergaderlocaties in Amsterdam. Er zijn speciale parkeertarieven voor ons vergadercentrum.

Klik hier voor meer informatie

Vergaderen in Amsterdam

Top vergaderlocatie bij het Vondelpark in Amsterdam
Deze moderne vergaderlocatie ligt in het centrum van de stad, in de omgeving van het Vondelpark en op loopafstand van het Leidsplein. Op slechts enkele minuten afstand bevinden zich tal van bezienswaardigheden en is het hotel ideaal gelegen in de nabijheid van de Zuidas en diverse bedrijven.

Multifunctionele vergaderzalen en bijzondere V Bar om de perfecte afsluiting
Het hotel huisvest 3 vergaderzalen die allen multifunctioneel inzetbaar zijn. Alle zalen beschikken over Wi-Fi, airconditioning en uitgebreide audio/visuele apparatuur. Het Gallery Restaurant in het hotel kon worden omgetoverd tot de ideale gelegenheid voor het organiseren van cocktailparties, recepties of andere evenementen. Ook is de V Bar aanwezig in het hotel, een van de meest moderne bars van Oud-Zuid. Geniet hier van een goede kop koffie, diverse soorten wijn, een koud biertje of hapje. De bar is huiselijk met een open haard maar tevens ook modern door een fraai verlichte bar.

Klik hier voor meer informatie

Vergaderen in Amsterdam

Benieuwd naar het totaalaanbod van Vergaderen in Amsterdam, bekijk hem hier!

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl