Menu
organiseren

Top 5 Vergaderen in een stad/plaats in Gelderland

Vergaderen in stad in Gelderland? Wij hebben voor u 5 mooie vergaderlocaties geselecteerd!

8-uurs congresarrangement in centraal Nederland
Een centraal congres arrangement in Nederland, goed bereikbaar en gratis parkeren, het kan allemaal bij onze top locatie in Wageningen. Met een uitzicht vanaf de Wageningse berg, multifunctionele zalen en culinaire hoogstandjes verwelkomen wij u graag in Gelderland.

Vergaderen in de Achterhoek – 8 uurs aanbieding
Rust en ruimte zijn ingredienten die zeker bijdragen aan een goed resultaat van uw meeting. Vanuit deze locatie loopt u zo de bossen in, kunt u tussentijds iets actiefs doen, culinair hoeft u zich geen zorgen te maken en dat voor een uitstekende prijs!

Vergaderen in het centrum van Arnhem – 8-uurs vergaderaanbieding
Deze bijzondere vergader- en trainingslocatie heeft alles voor zowel kleine als grote gezelschappen en is zeer goed bereikbaar met de ligging pal naast het station.

Vergaderen in de natuur – eigenzinnige vergaderlocatie in Lochem
Wij staan voor eigenzinnig en uniek. En dat merkt u in ons vergaderaanbod. Een van de meest bijzondere en exclusieve vergaderlocaties van de Achterhoek vindt u in Lochem, nabij Zutphen en Deventer.

24 Uurs Vergaderarrangement – Vergaderlocatie in Apeldoorn
In dit gezellige 4-sterren hotel in Apeldoorn heeft u alles! Centraal gelegen op de Veluwe, prachtige bossen in de buurt en een persoonlijk, gastvrij onthaal voor de gasten. Nodig uw relaties uit voor een goede meeting bij deze bijzondere vergaderlocatie in Apeldoorn.

Of wat dacht u van een buitengewone vergaderlocatie zoals een kasteel, landgoed, monument, stadion of villa? Klik hier en bekijk alle mogelijkheden voor een buitengewone vergaderlocatie.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl