Menu
organiseren

Top dinnershows voor een TOP bedrijfsfeest

Is het tijd voor een gezellig avondje uit met uw collega’s, maar wilt u deze keer iets echt unieks organiseren? Boek dan één van onderstaande spectaculaire dinnershows. Onder het genot van een heerlijk diner ziet u de beste artiesten en leukste acts.

Timemachine Dinnershow – dé dinnershow in Aalsmeer
Een nieuwe en unieke dinnershow waar u een onvergetelijke avond uit mee zult beleven! Een reis langs verschillende hoogtepunten uit het muzikale tijdperk, waarbij u mag verwachten dat u deze muzikale achtbaan niet snel zult vergeten! Kom het samen ervaren met vrienden of familie!

Brooklyn Nights in Aalsmeer
Studio’s Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.

Avondje vol vermaak in Amsterdam
Op een prachtige locatie in het hartje van Amsterdam kunt u genieten van onze dinnershows, vast geprogrammeerd op vrijdag en zaterdagavond. Kom een avondje genieten in het gezellige Amsterdam met een hapje, drankje en entertainment.

Travestieten Show Diner
In hartje Amsterdam, tussen de Jordaan en de Rosse buurt, kunt u van een heerlijk avondje uit genieten in ons theaterrestaurant. Tijdens het 3 gangen menu van chef kok wordt u vermaakt met diverse Travestie-acts. Deze combinatie leidt vaak tot hilarische momenten!

The post Top dinnershows voor een TOP bedrijfsfeest appeared first on Zakelijk.nl.