Menu
organiseren

TukTuk Challenge met relaties door Rotterdam

Wilt u uw relaties uitnodigen voor een werelds uitje? Stap dan samen in de TukTuk en maak een geweldige tour door Rotterdam! Deze stad is een ware belevenis maar in een TukTuk wordt het spektakel nog groter.

Terwijl de helft van de deelnemers een route uitstippelt, volgt de andere helft een spoedcursus Tuk Tuk rijden! Tijdens de half uur durende clinic ontdekt u zelf wat het rijden in de elektrische Tuk Tuk zo bijzonder maakt: 3 wielen, met uw rechtervoet remmen, gas geven met uw rechterhand en dat alles bijna geluidloos! Dit alles onder begeleiding van deskundige instructeurs.

Speurtocht door Rotterdam met de Tuk Tuks
Wanneer u bent opgeleid tot echte Tuk Tuk driver gaat de speurtocht door Rotterdam van start. Terwijl u zich een weg baant door de stedelijke jungle wordt uw inzicht getest via verrassende vragen en opdrachten.

Aan de navigators de taak om ervoor te zorgen niet uit koers te raken! Tijdens de spannende speurtocht draait het om kennis, oriëntatie, navigatievermogen & creativiteit. Onderweg heeft u de tijd om een tussenstop te maken voor een drankje.

Denkt u alle vragen goed beantwoord te hebben? Ga dan op zoek naar de eindlocatie waar de prijsuitreiking wacht. Let op, te laat terugkomen kost punten! Het winnende team gaat naar huis met een mooie prijs.

Wilt u dit unieke programma zelf met uw relaties beleven?
Klik hier voor meer informatie en maak er een onvergetelijke dag van!