Menu
organiseren

Vergader TIP: 24 Uurs Vergaderarrangement in Apeldoorn

In dit gezellige 4-sterren hotel in Apeldoorn heeft u alles! Centraal gelegen op de Veluwe, prachtige bossen in de buurt en een persoonlijk, gastvrij onthaal voor de gasten. Nodig uw relaties uit voor een goede meeting bij deze bijzondere vergaderlocatie in Apeldoorn.

Het hotel en de faciliteiten
Er is een à la carte restaurant en een Engelse Pub waar u na afloop van een zakelijke bijeenkomst een borreltje kunt drinken. In het wellness center kunt u tussen de rotspartijen en watervallen tot rust komen. Er is een jacuzzi, sauna, koude douche, stoombad en een solarium.

Daarnaast zijn er diverse extra services voor de zakelijke gast, zoals gratis parkeergelegenheid en Wi-Fi in het hele hotel. Het hotel heeft alle faciliteiten in huis voor een onbezorgd zakelijk verblijf.

Het hotel beschikt over 6 moderne vergaderzalen met volop daglicht en uitzicht op het bos.

Klik hier en lees meer over de hotelkamers of vraag direct een vrijblijvende offerte aan van dit ‘Vergader TIP: 24 Uurs Vergaderarrangement in Apeldoorn‘. Benieuwd naar andere mogelijkheden in de buurt van Apeldoorn? Bekijk hier alle vergaderlocaties in de buurt van Apeldoorn.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl