Menu
organiseren

Vergaderen in Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Zwolle of Den Bosch

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie centraal gelegen en makkelijk bereikbaar? Dan bieden onze locaties zeker mogelijkheden voor u. Wij beschikken over locaties in Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch en Zwolle.

Vergaderen in Amersfoort
Deze locatie is gevestigd op de 1e en 2e etage van een pand op een A1-locatie. Het pand ligt op de hoek van de centrumring en dé winkelstraat van Amersfoort. De locatie beschikt over een warme stijlvolle entree met daarbij 7 ruime boardrooms waarvan alle ruimtes beschikken over natuurlijk daglicht.

Vergaderen in Amsterdam
Deze locatie is gevestigd op de 1e verdieping op een A-locatie aan de rand van het Buikslotermeerplein. Onze zalen zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Parkeergelegenheid bevindt zich naast het pand. De locatie beschikt over 2 boardrooms en 1 plenaire zaal waarbij 25 personen in u-vorm kunnen plaats nemen. De ruimtes zijn tijdloos ingericht en beschikken over standaard audiovisueel materiaal als in flip-over, scherm en LCD projector.

Vergaderen in Rotterdam
Deze locatie is gelegen op de 2e verdieping van het gebouw ‘Saturnus’. Dit gebouw is gelegen aan het Prins Alexanderplein, tussen het NS- en metrostation Rotterdam-Alexander, winkelcentrum Oosterhof en Woonmall Alexandrium. De locatie beschikt over een lichte stijlvolle entree met daarbij 5 tijdloos ingerichte
boardrooms inclusief natuurlijk daglicht. De zalen zijn uitgerust met standaard audiovisueel materiaal als in
een flip-over, scherm en aansluiting voor laptop naar scherm ofwel een LCD projector.

Vergaderen in Zwolle
Deze locatie is gevestigd op de 1e etage van een pand op een A1-locatie. Het pand ligt aan de rand van de centrumring. Vanaf de snelweg bent u in 3 minuten bij de Q-park Maagjesbolwerk die zich onder het pand bevindt. De locatie beschikt over een lichte stijlvolle entree met daarbij 2 tijdloos ingerichte boardrooms inclusief natuurlijk daglicht. De zalen zijn uitgerust met standaard audio-/ visueel materiaal als in een flip-over, scherm en aansluiting voor laptop naar scherm ofwel een LCD projector.

Vergaderen in Den Bosch
Deze locatie is gevestigd op de 4e en 5e etage van het gebouw ‘Emmastaete’. Het pand ligt op de 5 minuten
lopen van het centraal station. Parkeergelegenheid is beschikbaar op loopafstand. De locatie beschikt over
een lichte stijlvolle entree met daarbij 4 tijdloos ingerichte boardrooms inclusief natuurlijk daglicht. Inview Vergaderen beschikt over het exclusieve boardroom penthouse met dakterras waarover een weids uitzicht over Den Bosch wordt gegeven. De zalen zijn uitgerust met standaard audiovisueel materiaal als in een flip-over, scherm en aansluiting voor laptop naar scherm ofwel een LCD projector.

Lees hier meer over het beschikbare arrangement op een van bovenstaande locaties

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijveld
Zakelijk.nl