Menu
organiseren

Vergaderen of Congres organiseren bij ADO Den Haag

Het Kyocera Stadion is de thuis basis van eredivisionist ADO Den Haag. Echter biedt het moderne stadion ook tal van mogelijkheden voor allerlei soorten evenementen. Van concert tot congres of kleine vergadering, het Kyocera Stadion biedt de mogelijkheid.

Het hoofdgebouw van het Kyocera Stadion is uitgerust met diverse zalen. Alle ruimtes zijn te huur voor evenementen. Met grote zalen zoals onze Business- en Residentie Club, welke een capaciteit hebben van zo’n 700 personen, zijn beurzen, congressen en presentaties prima mogelijk. Maar ook een vergadering of workshop vanaf 10 personen behoort tot de mogelijkheden met zalen zoals de Senaatskamer en Spelershome.

Zoekt u nog een bijzondere locatie? Dan is vergaderen in het stadion van ADO Den Haag zeker een optie! Door de centrale ligging, de ruime parkeergelegenheid en de uitgebreide openbaar vervoersvoorzieningen is het stadion ook nog eens uitstekend bereikbaar. Een locatie dus met potentie voor diverse uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten.