Menu
organiseren

Vergaderen op een Chateau in Limburg

Nieuwe inspiraties zijn belangrijk en noodzakelijk voor een succesvolle vergadering. Soms kan de omgeving een handje helpen. Vergaderen tussen kunst en natuur op deze prachtige vergaderlocatie in Noord-Limburg zal daar zeker een steentje aan bijdragen.

Waar alléén genieten geen kunst is! Sandton Château De Raay is een uniek, geheel gerestaureerd kasteelhotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan. Het 13ha groot landgoed was sinds 1236 bewoond door adellijke families. Van 1937 tot 1999 diende het prachtige landgoed als klooster voor de nonnen.

Stijlvolle vergaderruimtes
Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor uiteenlopende evenementen en doelgroepen.

Uiteraard zijn de vergaderruimtes stijlvol ingericht en van alle moderne apparatuur voorzien. Bovendien zijn de vergaderruimtes in de Oranjerie voorzien van daglicht, LCD-projector met scherm, wireless internet en airco.

De ligging van de vergaderlocatie op het 13 hectare groot landgoed met eigen stuk bos maakt het uitermate geschikt om uw vergadering te onderbreken voor een buitenactiviteit of wandeling.

Sandton Château de Raay heeft een professionele Meeting Supervisor die u tijdens uw evenement of vergadering persoonlijk zal begeleiden.

Wilt u meer weten over het Stijlvol vergaderen in Limburg?